Written by Bella | September 5th, 2019

Sekarang ini, nama pelakon Ben Amir memang cukup popular, menjadi kegilaan gadis-gadis di luar sana apabila drama Sweet Dreams gandingannya bersama Mira Filzah meletup.

ben amir

Baru sahaja namanya ingin melonjak naik, tiba-tiba kecoh pula dengan video ‘terlampau’ lelaki mirip Ben yang disebarkan menerusi laman Twitter.

Video berkenaan secara jelas menunjukkan seorang lelaki mirip pelakon itu memakai baju T berwarna kelabu beraksi di hadapan kamera, sebelum bertindak menanggalkannya dan beraksi mengghairahkan.

video ben amirvideo panas ben amir

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada benar lelaki itu adalah Ben. Siapa tahu mungkin juga pelanduk dua serupa? Lagipun, ini bukan pertama kali video sebegini tersebar apabila selebriti yang diperkatakan sedang popular.

Apa-apa pun, perlu lebih berhati-hati ketika berinteraksi di media sosial. Zaman sekarang macam-macam cara boleh dilakukan oleh orang lain yang ingin menjatuhkan kita.

16 responses to Video Panas Individu Mirip Ben Amir Pula Tersebar?

  1. Hizdayah says:

    bukan langsung ben…jauh sgt beza…hahahhahaa

  2. damai says:

    jauh beza sey, merepek pun, x habis2 cara mcm gini nak jatuh kan seseorg

  3. ayoi says:

    muka cam x mandi pun betina2 melayu selera….tp y kelakar tu betina2 melayu bertudung sangap..termasuk makcik2 bdn gemok gedempol…ptt laa betina melayu x kisah klu suami msg2 selekeh sbb taste mmg ske jantan selekeh muke x siap…hahahahaha…

  4. Level hero kesayangan pompuan malaysia? Tahap sampahhhh says:

    Haihhhh, artis Malaysia tak pernah belajar dari kesilapan orang lain. Onani depan kamera… what the hell? Otak letak kat bontot? Lepasni tak payah sibuk pusing fakta tegakkan benang basah, ikut jelah cara Syafiq Kyle handle situasi ni. Netizen dah letihhh!

  5. Anonymous says:

    Mcm mana org melayu nak maju… baru naik satu tangga sdh baju koyak rabak kena tarik sampai jatuh.
    Hati busuk mcm rita bodoh dungu lihat org berjaya dan gembira

  6. Anonymous says:

    KALAU BTOI DIA…agak2 kakak nya ngaku tak itu adik nya…

  7. Anonymous says:

    Tak hensem manelah die ni

  8. Anonymous says:

    Jauh sgt beza ngan ben amir…x same lngsung

  9. Gee says:

    Xsame langsung muke…

  10. yana says:

    tak sama ponnn

  11. yana says:

    tak sama ponnnn

  12. Anonymous says:

    Biasalah xbole tgk org berjaya ada je nk jatuhkn, kenapa nk buka aib org?

  13. Anonymous says:

    Typical melayu… Orang baru nak buka periuk nasi dah di tutup nya…

  14. BenGKOK says:

    Fans live in denial

  15. Anonymous says:

    Tak sama langsung…

  16. Anonymous says:

    jantan hensem korang back up ek

Tinggalkan Komen Anda Di Sini