(VIDEO) Oppa Gangnam Style Parody Oleh Miss Korea 2012

Trending

(VIDEO) Oppa Gangnam Style Parody Oleh Miss Korea 2012

Ini pula video MIKO STYLE!!! semua pakat buat parody Gangnam Style!! siap menari kuda kuda lagi awek comel ni. Admin layan kot video cam gini tambah awek KOREAN wuuuhuu I LIKE!!

Advertisement

cuba korang tengok bakal Miss Korea ni! Lawa GILER!! menyesal korang tak tengok video ni. Sekali Miss Korea ni senyum mahu tak lemah lutut korang. ahhaha

Sumber

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

3 Comments

  1. sapa ajer

    September 10, 2012 at 8:43 am

    nyesal nye aku tak tgk video nih

  2. Ibnu K

    September 10, 2012 at 12:05 am

    Lawanya, diaorang.. Korea lah katakan.. Haha

  3. 9023

    September 9, 2012 at 11:41 pm

    ape ni abg nara, upah org tulis blog ni pgll org lain sekor sekor? tak manis pgl org mcm tu, bahasa pon kasar “mcm haram”?