(TAHNIAH) Noor Nabila Sah Berkahwin Dengan Engku Emran

Hiburan

(TAHNIAH) Noor Nabila Sah Berkahwin Dengan Engku Emran

Desas desus hubungan percintaan kakak kepada selebriti terkenal, Noor Nabila akhirnya terjawab apabila dia disahkan berkahwin dengan ahli perniagaan, Engku Emran. Menerusi perkongsian video di Instagram Story, Neelofa dan ibu dilihat berada di samping kakaknya yang memakai busana pengantin serba putih.

Video tersebut turut memaparkan adik lelakinya, Mohd Aqief menjadi wali mewakilkan ayah untuk akad nikah. Apa-apa pun tahniah diucapkan!

Advertisement

Selain Neelofa, adik bongsunya, Ameera Khan turut memuat naik beberapa keping gambar sekitar majlis perkahwinan tersebut.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Neelofa

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    March 19, 2021 at 4:34 pm

    Tahniah. Dah dapat jodoh. Semoga bahagia. Tapi si adik tu bila lagi nak nikah? Bukan ke bulan ni? Dah tunda ke atau masih KIV? Hanya nak tahu pekembangan sebab kami peminat nak tengok hari bahagia neelofa

  2. Anonymous

    March 19, 2021 at 4:04 pm

    Kenapa mata engku tertumpu pd punggung adik nabila..

    • tecit

      March 19, 2021 at 4:12 pm

      mslhnye tali tu btol2 dekat celah punggung kah4.

  3. unknown

    March 19, 2021 at 12:12 pm

    Hahaha Y macam malu2.. Congrates to both of u

  4. Anonymous

    March 19, 2021 at 11:38 am

    Alhamdulillah.. perkahwinan ketiga utk kedua-duanya.. semoga bahagia till jannah..

  5. Amelia fazilah binti kodir

    March 19, 2021 at 10:50 am

    Tahniahhh

Loading...