(Video) Niat Nak Bagi Kuih Raya Bertukar Menjadi Pilu. Apa Dah Jadi?

Branded

(Video) Niat Nak Bagi Kuih Raya Bertukar Menjadi Pilu. Apa Dah Jadi?

Lagi beberapa hari nak menjelang Aidilfitri, mesti anda tak sabar nak balik kampung dan berjumpa dengan yang tersayang betul tak? 

Tapi, sementara tunggu nak balik kampung, confirm anda akan pasang playlist raya atau tengok iklan raya. Nak ambil feel berayalah kononya. 

Cakap pasal iklan raya ni kan, kami nak share satu iklan raya daripada Vochelle yang anda tak akan jangka pun plot twist yang terjadi and kami yakin video ni dapat membuka mata anda untuk lebih berhati-hati ketika membuat persiapan raya.

Ingatkan ada pencuri pecah rumah, sedihnya, penat buat banyak-banyak…

 

Sayu Tak Dapat Kotakan Janji

Mak-mak selalu pesan, barang mudah pecah kena letak dekat tempat yang tersorok dan selamat supaya tak mudah jatuh dan pecah. Haa, kan dah rosak biskut raya. Penat Sabrina buat seharian. 

Plot twist iklan ni pun tak nak kalah tau, anda mesti ingat perompak yang nak menyamun rumah Sabrina kan? Ish, ish, ish, kesian Sabrina, niat baik nak bagi kuih raya Vochelle ketika berkunjung terbantut sebab salah si comel terlanggar balang biskut raya. 

Adakah kawan-kawan Sabrina yang lain marah dia sebab mungkir janji? Ataupun Ah Seng hadir dengan plan lain? Kalau anda nak tahu lebih lanjut, anda wajib tonton video raya Vochelle: Saat Manis Ramadan ni sampai habis.

Dah alang-alang anda baca sampai habis ni, kami nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, ingat, walaupun dah diberi kelonggaran, kita tetap kena jaga SOP tau. Paling penting, bawalah Vochelle sebagai back up, kot-kot kuih raya cepat habis bila beraya nanti!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...