Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Netizen Bengang AC Mizal Buat Lawak ‘Body Shaming’ Zamani

Konsert Gegar Vaganza Musim Ke 5 telah pun berlangsung pada hari Ahad lalu, tidak dinafikan kali ini ramai yang tertarik apabila ada beberapa penyanyi lagenda dan 90 an turut menyertai program tersebut.

Advertisement

Antara yang diminati ramai tentu sekali Zamani Slam, seperti biasa pada minggu pertama, kesemua peserta akan menyanyikan lagu hits mereka. Untuk Zamani pastinya lagu Gerimis Mengundang yang membuatkan semua penonton terpukau dengan suara penyanyi itu yang cukup merdu dan memang padu kata orang sehingga mendapat ‘standing ovation’ daripada penonton dan juri.

Datuk Ac Mizal selaku juri jemputan juga sangat kagum dengan persembahan Zamani, walaubagaimanapun komen lawak beliau yang berulang kali membangkitkan fizikal penyanyi lagenda itu membuatkan netizen bengang dan terkilan.

Rata-rata netizen menganggap apa yang dikatakan oleh AC Mizal seperti ‘body shaming’ fizikal Zamani yang kurus.  Ramai tahu sebab mengapa Zamani kelihatan begitu dan tindakan AC Mizal itu sangat tidak sensitif serta agak biadab.

Sejujurnya agak memalukan untuk memberikan komen sebegitu apatah lagi ketika rancangan siaran langsung. Tidak salah untuk menegur ataupun bersimpati tetapi lebih baik dilakukan secara peribadi. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : YouTube Kaki Sembang 2.0

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. Anonymous

    October 2, 2018 at 1:45 pm

    komen die ni merepek jer lebih…ingat kelakar la sangat….letak die jd juri raja lawak jerla dgn komen2 die yg begitu…tk sesuai la kt gv5.

  2. YUYI

    October 2, 2018 at 1:45 pm

    XPERASAAN KE DARI DULU LAGI JURI JEMPUTAN GV NIE SEMUA PANGKAT DATO..TUE YG MAIN TIBAI JEK MANA2 JURI JANJI DATO..

    • wekkkkkkk

      October 2, 2018 at 1:56 pm

      Nama Datuk ini adalah list terakhir, di mana semua2 yg senaraikan “sudah rejek” form tu.

  3. benci ac bapak harom

    October 2, 2018 at 1:32 pm

    anak sendiri yg dulu pun ko buang kimak punya ac mizal ank dengan si bapok je yg ko Beria nak jaga …. sial punya bapak bini dulu bukan main lawa tinggal.. kawin dgn betine mekap 10 kilo!

  4. AKU

    October 2, 2018 at 12:59 pm

    skang ckp main lps je…pedulik ape

  5. Anonymous

    October 2, 2018 at 12:39 pm

    Aku rasa okla sikit yg ni dari faezah elai bodyshaming peminat faz aritu. Klu tgk dari sudut positif, mmg zamani perlu tambah berat badan sikit.. ambik vitamin ke apa. Nmpk cengkung sgt. Sayang suara dah sedap but fizikal? He really needs to do something on it. Just tambah berat badan sikit.

    • Tahu

      October 3, 2018 at 7:19 pm

      Berhenti isap dadah, baru badan boleh berisi sket

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama