(VIDEO) Netizen Bengang AC Mizal Buat Lawak ‘Body Shaming’ Zamani

Hiburan

(VIDEO) Netizen Bengang AC Mizal Buat Lawak ‘Body Shaming’ Zamani

Konsert Gegar Vaganza Musim Ke 5 telah pun berlangsung pada hari Ahad lalu, tidak dinafikan kali ini ramai yang tertarik apabila ada beberapa penyanyi lagenda dan 90 an turut menyertai program tersebut.

Advertisement

Antara yang diminati ramai tentu sekali Zamani Slam, seperti biasa pada minggu pertama, kesemua peserta akan menyanyikan lagu hits mereka. Untuk Zamani pastinya lagu Gerimis Mengundang yang membuatkan semua penonton terpukau dengan suara penyanyi itu yang cukup merdu dan memang padu kata orang sehingga mendapat ‘standing ovation’ daripada penonton dan juri.

Datuk Ac Mizal selaku juri jemputan juga sangat kagum dengan persembahan Zamani, walaubagaimanapun komen lawak beliau yang berulang kali membangkitkan fizikal penyanyi lagenda itu membuatkan netizen bengang dan terkilan.

Rata-rata netizen menganggap apa yang dikatakan oleh AC Mizal seperti ‘body shaming’ fizikal Zamani yang kurus.  Ramai tahu sebab mengapa Zamani kelihatan begitu dan tindakan AC Mizal itu sangat tidak sensitif serta agak biadab.

Sejujurnya agak memalukan untuk memberikan komen sebegitu apatah lagi ketika rancangan siaran langsung. Tidak salah untuk menegur ataupun bersimpati tetapi lebih baik dilakukan secara peribadi. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : YouTube Kaki Sembang 2.0

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

45 Comments

  1. TP

    October 2, 2018 at 12:34 pm

    Butthead punya AC

  2. cute_cici

    October 2, 2018 at 12:20 pm

    Minat zamani compared to ac..

  3. peminat

    October 2, 2018 at 12:15 pm

    cian zamani… semoga berjaya n berbahagia selalu… doa’ saya sentiasa utk awk.

  4. haliabawang

    October 2, 2018 at 12:13 pm

    PLEASE AC, jangan bagi komen merepek- repek boleh tak!! sekurangnya suara zamani tu gifted and legendary… kesayangan ramai jugaknya..ko hado tak?

  5. suhaimah 58

    October 2, 2018 at 12:10 pm

    AC satu yg perasan kat dia ni, dia rasa dia klakar dia bagus dlm bg komen, xde pun .. dia wat klakar pun kadang2 mcm ntahapehape, pastu sendiri gelak .. suka body shaming org tu jgn ckplah, kalau super spontan tu si mamak PUTEH tu selalu kena tp tulah org igt lawakkan so gelak je lah .. geng jihan/nabil lah ni suka body shaming org .. nati kalau ada yg x setuju mau ada yg back up ckp x fhm ke tu lawak … adoiii ntahla xleh ke upgrade diri tu bg komen/melawak yg betul2 … sedih kot