Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Netizen Bengang AC Mizal Buat Lawak ‘Body Shaming’ Zamani

Konsert Gegar Vaganza Musim Ke 5 telah pun berlangsung pada hari Ahad lalu, tidak dinafikan kali ini ramai yang tertarik apabila ada beberapa penyanyi lagenda dan 90 an turut menyertai program tersebut.

Advertisement

Antara yang diminati ramai tentu sekali Zamani Slam, seperti biasa pada minggu pertama, kesemua peserta akan menyanyikan lagu hits mereka. Untuk Zamani pastinya lagu Gerimis Mengundang yang membuatkan semua penonton terpukau dengan suara penyanyi itu yang cukup merdu dan memang padu kata orang sehingga mendapat ‘standing ovation’ daripada penonton dan juri.

Datuk Ac Mizal selaku juri jemputan juga sangat kagum dengan persembahan Zamani, walaubagaimanapun komen lawak beliau yang berulang kali membangkitkan fizikal penyanyi lagenda itu membuatkan netizen bengang dan terkilan.

Rata-rata netizen menganggap apa yang dikatakan oleh AC Mizal seperti ‘body shaming’ fizikal Zamani yang kurus.  Ramai tahu sebab mengapa Zamani kelihatan begitu dan tindakan AC Mizal itu sangat tidak sensitif serta agak biadab.

Advertisement

Sejujurnya agak memalukan untuk memberikan komen sebegitu apatah lagi ketika rancangan siaran langsung. Tidak salah untuk menegur ataupun bersimpati tetapi lebih baik dilakukan secara peribadi. Apa pula pendapat anda?

Sumber Berita : YouTube Kaki Sembang 2.0

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. anon kerana benarrr

    October 4, 2018 at 11:58 am

    zamani mmg cool….Aku percaya zamani tak terkesan langsung dgn ayat2 sinis si Basi mizal ni..Dlu slalu jumpa zamani area ampang point..senyum je…steady la bro

  2. Hot stuff

    October 3, 2018 at 5:03 pm

    Apa nk heran, artis kita ni berapa yg cerdik? Dia ingat lawak la tu bila hina fizikal org. Sama la raja lawak bodoh semua tu. Itu la yg org melayu suka sgt tgk. Patut la negeri kita ni makin backward. Otak low class. Pada org melayu, henti la tgk show2 bodoh astro channel melayu ni. Tkde program yg membina otak, membodohkan lg ada

  3. mak c kina

    October 3, 2018 at 8:41 am

    ingat aku sorg je yg rasa mcm tu..dia xrelevan utk jadi juri prpgrem mcm ni…suara pun xsedap..suka2 hati je nk komen org

  4. kakmah

    October 3, 2018 at 8:39 am

    dah lama rasa AC ni mmg bodohhh xde otakkkk…

    tiap kali dia buat lawak, kakmah x penah rasa pun lawak tu kelako. cam bangang ada laa..

    pastu x abis2 buat lawak pasal penyakit org..kencing manis..darah tinggi.. ko x kena lagi blh la buat lawak.. x fikir pasal orang lain ke..????? babiiii

  5. Sheila

    October 2, 2018 at 4:25 pm

    Ramai yg sayang Zamani. I pon sayangkan Zamani. All the best Zamani.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top