Written by Bella | December 11th, 2017

Baru-baru ini malam gala bagi Naelofar Hijab dengan tema Magical Night telah berlangsung buat kali pertama di JW Marriot Hotel, Kuala Lumpur. Majlis tersebut dihadiri oleh stokis-stokis Naelofar Hijab, ahli keluarga serta teman rapat Neelofa.

Tentu sekali Neelofa menjadi perhatian ramai pada malam tersebut kerana tampil membuat kejutan dengan menari tarian arab siap dengan geleknya sekali. Iyalah, siapa sangka rupa-rupanya Neelofa boleh menari dengan baik dan memeriahkan lagi majlis.

Jom kita layan beberapa video Neelofa menari dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Apa komen korang? Pandai tak Neelofa menari?

98 responses to (VIDEO) Neelofa Menari Tarian Gelek Arab Di Naelofar Magical Night Jadi Perhatian Ramai

  1. aku says:

    teruk sgt dah tahap frust minah nie! hahahahaha!

    42

    3
    • Anonymous says:

      Sejam dari sekarang, akan penuh beratus komen ustaz ustazah jadian seolah2 lofa akan baca kecaman dalam Beautifulnara ni. Nak kecam Najib terang2 xboleh, nnti kena ugut bunuh mcm Fatiya so boleh kecam Neelofa sembunyi2 dlm ruangan komen ni.

      9

      14
      • Jenny pelajar law says:

        ramai betul haters kak lofa kat sini.. nampak sangat spesis mak cik peternak lemak x ada keje. kesian laki mak cik balik rumah nak pakai spender tapi spender bertaik masih lagi x cuci sebab mak cik sibuk mengutuk kak lofa. Ikut suka kak lofa lah nak gelek pun… kak lofa x ada laki, lain lah mak cik haters sibuk kutuk kak lofa cermin lah muka hodoh ko tu makcik… get a life lah

        3

        25
        • tanya je says:

          kalau mawatr rashid pakat2 kecam berhabis-habisan. ni..apa kejadahan nya??? hipokrit sangat..

          117

          0
    • Anonymous says:

      memang beautifulnara ni utk blog gosip neelofa je ek.. elok la tuka nama neelonara terus.. meluat pulak.. nara kot ye pun satu negeri toksoh nok beria sangat promote tino ni..

      61

      0
      • Suriram says:

        Promote sbb xde laki nk lekat ngn lopak ni…. Lopak pun acah2 xnak share psl cinta padahal xde org nk usha die skrg niiii. Pity her

        14

        1
        • Anonymous says:

          Speaking pon tunggang terbalik nak kutuk neelofa. Neelofa gelak weh dgr kau nk bahan dia dlm english tapi berhabukkkk

          1

          16
        • Anonymous says:

          aah kn…nk tunjuk kt org dia bahagia…yg hadooooo

          7

          1
        • Anonymous says:

          english lopa moderate jer takat ckp selit bahasa melayu.. harap english trus memang lopa failed lah… fazura much better

          28

          1
    • Kau says:

      Nape yang tak habis2 nak kaitkan lofa ngan fattah? Hati ko dah kotor ni. Real life mesti orang tak suka ko kan sebab ati ko tu busuk dah hitam. Hina la manusia macam ko ni.

      4

      5
    • Anonymous says:

      tolongla semua. berlapang dadalah sepertimana neelofa melapangkan dadanya. neelofa itu orangnya suci dari kesalahan

      4

      15
    • Anonymous says:

      kan..kan…ntah apa2…klu pasal lopak ni la..xde apa yg menarik utk ditonton @ dibaca citernya..

      8

      1
      • Anonymous says:

        Dah tu yang kau masuk kat cite lofa ni kenapa?..ooo lupa,ko nak tambah dosa kan?dosa kau belum cukup banyak lagi kan?

        2

        5
    • Nisa says:

      Sikit je dia menari..mana ada bergelek..masih sopan

      2

      1
  2. And1 says:

    Amboi hajah..tunjuk bakat terpendam nampak, nak bagitau sapa pandai gelek ni?

    34

    1
  3. Anonymous says:

    Ok… Bye…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Rasanya jadi perhatian abg nara je. Ak tgk org lain cool je.

    24

    0
  5. nok gebuzzz says:

    nara mmg x sabar nak cite pasal lopa tegedik2…
    skrang lopa mmg akan selalu buat2 ada gossip supaya boleh lawan fatzura sbb dia nak amik perhatian dari org atau dari fattah..kan x move on lagi.

    28

    1
    • Nomi says:

      Rasanya takde lh lofa ada ht dgn fattah tu lg…dlu tu mungkinlh kan, sbb masa tu dia takde boyfren lg…apa sgt lh nk d puja sgt dgn fattzura tu…fatah tu cm biasa je…ramai lg yg jauh lebih hensem, educated, kerja bgus kat luar sana. Fazura pun..cntik mmg cntik, tp berkekalan ke? Bezakn fazura dlu n skrng esp. dkt hidung…hidung fattah pun kembang je…dia hnya tggi n manis je lh…mrk pun baru kawin. Tengoklh mcm mane, blh ke fattah ubah fazura tu. Pakai tudung elok2, tak sendat, tak singkat, tak pkai cat kuku, tak gedik…kira berjaya lh fatah tu…fazura pun dh berumur jg….so nk suke tu berpada2 lh….

      4

      19
      • Anonymous says:

        fattah mana berani tegur fazura. haha

        4

        5
      • Anonymous says:

        eleh..lofa ada je pakai cat kuku.. contoh gambar kat luar negara tu ada dia pakai cat kuku. faz pun siap dah update kat ig story yg cat kuku tu bleh bawak solat.

        16

        1
      • Anonymous says:

        Xperla mendoakan keruntuhan org… Baik buruk dtg Dr ALLAH … Tua ke muda ke day jodoh xkn nak pertikai ape dah ALLAH tntukn

        3

        0
    • Anonymous says:

      ni mesti budak wecat ni. nampak bangang sangadddd

      1

      0
  6. Kakfake says:

    Dia buat untuk Majlis dia.mcm Kita kalau anjur event sendiri ,Ada persembahan Dari tgk lovebird menggedik minum beer kat Singapore. Beer halal katanya. ..maklumlah Bini dah lama X mabuk2

    1

    50
    • entah says:

      siapa weh..yg baru kawen tu ke?

      4

      4
    • Mimi says:

      Hamboihh mulut kemain noks. Jangan sampai jatuh fitnah tau tau tau

      17

      0
    • Anonymous says:

      lofattah detected.. mabuk bendenye.. tak mabuk pun mende tu.. ni la kalo namanye hati busuk sanggup fitnah bukan2.

      26

      0
    • move on says:

      nanti aku lempeng muka ko tu kata saudara aku mabuk? hey tu hajah jadi2an tu yg kemaruk nk ambil perhatian.goyang dada dia nk tnjuk kt spa? suci ker dia tegesel ngan mana2 lelaki sblm ni? Mulia ker dia dmata Tuhan gelek2 dpan khalayak ramai? mcm ni nk sambut rasa bsyukur dia kononya berjaya dlm segalanya….knpa tk buat majlis doa selamat? ingat lofake ni tk suka clubbing ker ada ker dia share dia msuk club kt Paris London dan New York? dh naik haji tpi perangai tk nmpk pun dia btl2 dh tunai haji..hati tu msh nk dunia jugak kata satu saat pun tk nk buka tudung tpi tudung yg pakai mcm mana? rambut kt belakang pun nmpk beb..kakfake ni bkn jer fake tpi bodoh tk dpat bezakan beer yg betul dan hanya flavor jer pun bodoh tahap biadap mcm ler Fattah jer yg minum ramai pun..ngok betul org bodoh ni..tu ha gtau lofafake ko tu dah2 lh nk mintak perhatian perasan nk blgak diva..hajah jadian punyer certa Fattzura pulak kena yg kau sakit hati kat fattzura pun jgn suka2 nk buat fitnah..ku tunngu keluar sjarah hitam hajah jadian baru ko tau spa sbnarnya idoa DQ ko tu yg ko sanjung puji melangit tu,bodoh!

      7

      2
    • Peminum root beer says:

      Jangan fitnah orang la wei. Butterbeer tu nama je. Macam rootbeer la. Tak suka pon agak2 la.

      30

      0
      • Kakfake says:

        Ko tau ke halal. Tauke bar kata halal ko pun minum bertong2. .Bini lama X mabuk2 feeling2 pun blh la. .kat bar pulak kekdahnya

        1

        11
        • Anonymous says:

          ko makjah air butterbeer pon x tau… buat dr butter bangang tu simpan skit tuh anak cucu…. tang bergelek laju ko suke errrk trus tak ingat islam

          9

          0
        • Zu says:

          Kakfake,
          Butterbeer tu minuman non alcaholic. Minuman drp aiscream soda dicampur vanila dan topping (nmpk berbuih tu) dgn butterscotch dan cream. Saja nak beri pcerahan. Ok bye

          20

          0
        • Anonnnn says:

          Kakfake sayang,
          Dahlah bodoh, hidup mcm katak bawah tempurung, ada hati nak mengutuk pat Media Sosial. Minuman Butterbeer pun tak tau, ada hati sibuk nak tabur fitnah.. gi balik urus sawah tulah lagi baek..

          4

          0
        • lolo says:

          zu…xyah layan kakfake ni…
          dia bodoh teruk….

          4

          0
        • Kakfake Bodo says:

          Ngok. Aku pasti Kakfake ni golongan yang menyokong Neelofa pakai inner kaler kulit dengan jeans koyak. Kalau gitu, halal lah kan? Sebab Neelofa yang pakai. Dia buat semua betul!

          5

          0
    • Anonymous says:

      toke2 yg buat majlis sendiri tak pulak desperate gelek depan staff… buat malu nama hajah jer..

      13

      0
    • koko says:

      booo!! sanggup aku tgk lovebirds tu drpd tgk couple lain yg blum tentu ke jinjang pelamin tp beriye nye mengalahkan org da kawen. or couple yg da kawen tp beriye no nak tunjuk segala kemewahan yg die dpt drpd laki.

      18

      2
    • Mak Jemah says:

      la dik oooii.. kau tak pernah minum rootbeer ke? softdrink apapun, kalau tarik mmg berbuih camtu.. teh tarik pun sma….. apatak kata teh tarik yg ada buih tu mabuk gak.. lps ni akak buka kedai and namakan teh tarik akak “teh tarik beer”! siap buih kaw2 lagi.. kita tgk ada tak kata teh tarik tu mabuk? hahahaha

      12

      0
    • lolo says:

      kakfake…
      sian la hg ni bodo teruk la…p dok utan nun….

      5

      0
  7. Tk says:

    Menari Pulak dah? Hmm susah nk komen

    9

    0
  8. Anonymous says:

    iyaa biasa2 sja..org lain pun klu kat majlis2 mau gak nak enjoy2 menari melelak bukan buat benda2 n tempat2 terkutuk haram..kadang susah juga nak privacy ada2 sja org nak expose untuk kepentingan sendiri

    5

    2
  9. haji says:

    hajah gelek sapa tak kata apa…tp sajat yg sah2 takdak aurat tu ampa mengata bagai nak rak!

    12

    1
  10. maya karen says:

    aduhhh… hajah jugak manusia. Sesekali nak jugak berhibur & menghibur.. Adat manusia sama seperti kita sepatut nya kena baca Al-quran ni sibuk bergossip membaca hiburan.. jadi siapa kah yg bersalah..Lu pikir la sendiri..Auww!! haha..
    sapa makan cili sape?? hihi :P

    2

    8
  11. Anonymous says:

    so hajah bole bergelek lah yer… yg bukan hajah bergelek itu salah

    10

    0
  12. Kiah propa says:

    Dah la menari mcm kayu.. Adoiii… Apa2 je lah lofa oi.

    9

    1
  13. Anonymous says:

    lofattah detected.. mabuk bendenye.. tak mabuk pun mende tu.. ni la kalo namanye hati busuk sanggup fitnah bukan2.

    8

    0
  14. mamu says:

    Nilofa tk masuk dansing kelas ka…tk kan tk prnh pi kelas erobik ka..sbb tgk badan keghaih kedekiang..tk dak lenggok2 langsung..

    8

    1
  15. id says:

    conclusion nye sng je…klu ko brani nk gelek…brani jugak la terime la kene kecam..u noe msian rite now cmne….even mase fatah tukar flight hajah sembang gak kan professionalism die..so ibarat gitu la..ape ko buat..ko kene trime je la…klu xnk kne kecam…ko gelek sorg2 kat umah..org pon xtau…hihi

    11

    1
  16. Bukan Lofattah says:

    Amboi, Lofa bergelek boleh pulak, halal ke? Si Fattzura yang sah2 laki bini nak bermesra korang kecam.

    18

    1
  17. Anonymous says:

    terima kasih nara n bella upkan citer neelofa. memang lofa akan dapat pahala free je sebab pembaca blog nara ni memang 90% haters lofa.

    3

    1
  18. Anonymous says:

    dah undi diri sendiri nak famous tp perangai tak semegah mane… si hajah dgn biadap nyer… dgn busukhati nyer kt artis lain… desperate for attention make used fans used wartawan kelantan to up her.. she’s herself selling cheap..

    5

    1
    • Anonymous says:

      elok-elok sikit cakap, takut jadi fitnah. aku tak rasa neelofa tu busuk hati kat artis lain. aku takde dengar pun dia bergaduh dengan artis lain. kecuali ada sorang artis tu memang kaki gaduh, gaduh di kelab malam. gaduh dengan kawan baik sendiri s*** a**, sindir-sindir di twitter.. hmmmm malas nak layan haters neelofa ni.

      1

      9
      • Anonymous says:

        kau jer tak tahu… lobatak mane ade bff dlm kalangan artis… gigih up picture show muka fake reality takde yg ingin bff dgn bekas reject ni..

        7

        1
      • fui says:

        Tolong hadam kisah neelofa betul2. Aku perhati je korang kutuk fazura, hina hidung dia, ungkit kisah lampau dia. Geram jugak aku nak citer si lofa ni. Xgaduh apanya? Kau lahir zaman apa wei. Dengan anzalna, dengan tasha shila, dgn rizalman, dengan marian counter, ohh please jgn anggap lofa suci. Korang yg cakap fazura berlakon filem lucah, korang tahu tak lopa tu pernah kena tgkp french kiss dgn laki marian counter? Jadi nak burukkan org, please make sure lopa tu btul2 suci!

        19

        0
  19. Aiskrim Coklat says:

    Kalau Mawar bergelek masa wedding dia, bukan main marah, si Fattzura manja2 husband and wife, bukan main kata gedik. Tapi kalau Lopak, semua okay? Semua boleh? Semua takde masalah?

    25

    0
    • Abang belai je says:

      yang fattzura gedik2 bermanja main belai2 tu setuju 1000%..geli geleman..geliiiiiiiiiii,ko nak belai2 masuk bilik la nok,tayang kat orang buat ape,ke nak jadi trendsetter belai2

      3

      9
    • Anonymous says:

      yg gigih komen burukkan fattzura ni adik beradik lobatak… keling pakistan memang mcm ni suka menjatuhkan org lain up kan kaum dia yg jauh hina perangai biadap…

      3

      1
      • mata hati says:

        Cuba ko baca apa yang ko tulis tu..ko baca dari awal sampai habis..pada aku gaya penulisan ko ni lagi BIADAP,sedap mulut je label orang biadap

        1

        2
        • Anonymous says:

          dah ramai notice biadap lopa dlm melodi… lagi lama dlm melodi makin nmpk BIADAP kt tetamu jemputan.. aib keluarga ni dulu lagi hina org luar jer tak tau still make used fans anak beranak kutuk fattzura tak sudah sudah…

          7

          1
        • Anonymous says:

          Melodi????hahahaha biadap+kelakar betul u ni hahahahahaha

          1

          0
  20. Geli hati aku says:

    Excuse me,LOPAK tu ape ek?..setahu aku la LOPAK tu yang macam kat muka korang tu kan ;)
    Tapikan aku memang tak boleh blah la dengan pengantin yg tak berapa nak baru sangat tu,serius la memang geli wei,asyik main belai sana belai sini,ko ingat sweet?..geli weiiiiiii,GELIIIIIIIIII….weeeekkkkkkkkkk

    2

    12
    • Anonymous says:

      Lagi sweet tgk fattah fazura dpd tgk kepala besar menari gelek sambil goyang boobs…. Lol…

      14

      2
    • lopa kopek leper says:

      Suwet2 pun kau gigih jugak stalkkkkk. Hehehe aku rasa betul la yg rotikaya up aritu. Kaum kerabat lopa and fans dia ni mmg memalukannn. Aku tgok lopa gelek2 lagi geli macam mumia je aku tgok. Uuuu takotttt dengan lopalopalopaaaaaaaaa

      4

      1
  21. Anonymous says:

    Gelek hajjah gelek….. Hehehe

    6

    0
  22. Dina says:

    Nampak byk tempat kosong… Stokis2 kena bayar ke kalau nak datang?
    Aku lagi suka event Fattzura kat Singapore.
    Simple tapi mesra jer and so sweet couple. Dressing pun simple jer.
    Best nye jadi Fattzura skrg… Happy to see them.
    To neelofa maybe ini jalan yg di pilih dan disukai women empowerment katanye. But I would rather she do charity work rather then syokkan sendiri memanjang. Princess Zatashah pun lebih sempoi then her. All the success in this world is pointless when u don’t have someone u love by urside.

    16

    1
    • Anonymous says:

      kalau over sweet pun tak elok juga nk ditayang kat orang ramai. kalau nak belai-belai tu simpan dalam bilik je la, tak perlu nk tunjuk pada dunia ni. dah tau orang tgh rakam, makin galak nk tunjuk.

      2

      8
      • lopa joget says:

        Kalau rasa sweet tu buat hati awk panas, tak payah la tengok. Kan dah sakit hatiii hehehe. Tengok lopa goyang2 macam hantu mak limah dah la ek syggg

        7

        1
      • Anonymous says:

        hajah bergelek gelek ko suke… gelek inul lagi… persembahan montot goyang ko suke

        5

        0
  23. Anonymous says:

    event fattzura kt singapore lagi mesra & happening… all jokes laugh sume happy… event lopa hambar jer tu yg kene bergelek

    12

    0
    • whl says:

      Yuppp boleh nampak perbezaan dia. Xtaw kenapa walaupun i minat lofa, i suka tengok event yang ada fazura. Semua happening takdak kena control dengan protokol.

      12

      1
  24. Kekeke says:

    Menari kayu. Tu je nak cakap.

    9

    1
  25. Tk says:

    Kita pun pernah lalui zaman muda. Muda tak muda sejak aku berhijab timbul rasa malu. Malu nk buat perangai tak semenggah, .Malu nk berjoget or gelek in public. Nk nari poco poco depan orang lagi aku malu. Langsung aku tak berkenan Coz bila aku nk berhijab dulu, aku dah pikio habis2. What to do and what not to do. I not an angel but try my best jaga my character. Jangan mengundang critism

    10

    0
  26. Tulip merah says:

    Saya ni taklah minat sangat dengan neelofa ni. Tapi kesian jugak dia kena buat macam ni. I’m sure that this is a private event in which she would think she is only entertaining the atendees in a close event. Jadi tak patutlah orang ni upload video neelofa menari macamni.

    1

    5
    • eeeeeeeuh says:

      Please jangan buat lawakkk. Dia sendiri yang buat story ig gelek2 macam bomoh siam. Private apa pulak. Dia mmg attention seeker suka riak takdak eh nak private2.

      12

      0
  27. Sambal belacan says:

    Mawar gelek time kawin so lofa nk practice gelek utk time dia kawin pulak kut…

    1

    0
  28. Tk says:

    As an entrepreneur kna la jaga class and elegance. Bukan you yg bergelek2.Klu nk tarian let the pro do it. If you yourself teringin sgt nk menari gi blik rumah. tutup pintu, no outsiders. Hv your after party dg siblings.

    2

    1
  29. Anonymous says:

    I like people with style and elegance.

    1

    0
  30. miss ungu violet says:

    apa benda..mcm ni nenek aku pun boleh buat..apa nk dbatak kan sgt nth..

    1

    1
  31. FIFI says:

    AKU SUKA NEELOFA. NASIB BAIK NEELOFA XCOUPLE DENGAN PATAH. MEMANG PATAH LER JAWAB NYA. AKU TETAP SOKONG NEELOFA. SEMOGA BERJAYA NEELOFA. MAKCIK BAWANG JELES NGAN KEJAYAAN NEELOFA. ABAIKAN JE MAKCIK2 BAWANG TU

    1

    3