(VIDEO) Neelofa Dedah Sudah Lama Kena ‘Block’ Dengan Fazura Di Instagram?

Hiburan

(VIDEO) Neelofa Dedah Sudah Lama Kena ‘Block’ Dengan Fazura Di Instagram?

Kami pun tidak tahu sampai bila agaknya gosip tentang dua selebriti popular Neelofa dan Fazura akan berakhir. Pasti ada sahaja berita tentang mereka berdua dan ada kalanya ia dicetuskan sendiri oleh peminat kedua-dua artis ini.

Advertisement

Neelofa menerusi rancangan hiburan popular, Melodi TV3 semalam membuat satu pendedahan yang menjadi bualan hangat ramai.  Neelofa memberitahu beliau sudah lama di ‘block’ oleh Fazura di akaun Instagram dan menjelaskan ia adalah salah satu sebab mengapa beliau tidak perasan ataupun tahu mereka memakai busana yang sama daripada koleksi Innai Red.

Saya tidak dapat melihat Instagram individu itu sebab saya sudah kena block sejak beberapa tahun lalu.  Kalau pun tidak disekat, macam mana saya nak ‘keep up’ dengan setiap post, perkataan dan kemahuan yang dipaparkan di Instagram?

Terdahulu, Neelofa dituduh sengaja menyarungkan persalinan yang sama dengan Fazura kerana ingin meraih perhatian. Bagaimanapun, Fazura sebenarnya telah pun menggayakan busana itu terlebih dahulu. Rata-rata netizen memuji isteri kepada Fattah Amin itu kelihatan lebih memukau daripada Neelofa.

Sumber Berita & Video : Melodi TV3

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. Anonymous

    August 21, 2018 at 7:23 pm

    Semua orang ada kebaikan dan kelemahan. Fazura ada kebaikan dan kelemahan macam tu juga Lofa. Peminat pun tak payah lah beria nak taksub bagai puja artis Lofa baik lah Fazura maksumlah lepastu bashed sesame sendiri.

    Jadi manusia ni ada contoh yang baik ambil, yang tak baik pun ambil buat sempadan. Terus down kalau tengok gossip dua ni, sebab tahu mesti ada peminat yang sibuk nak menangkan masing-masing lepastu burukkan pihak satu lagi. Kalau nk puji pun tak payahlah kaitkan pihak yang lain. Sedih weh baca komen yang taksub sangat tu.

  2. unknown

    August 21, 2018 at 10:53 am

    lofa antara contoh manusia yg kaya raya but loser..

  3. Ui

    August 21, 2018 at 10:20 am

    Tp lopak mmg trkrnal X reti bgi jwpn Bernas n win ble wartawan tnye..X kisah la utk isu ape..mostly comment Nye akn netizen kecam balik..n one more thing maybe die ade habit ,xpernah nk mintk maaf n tunding jari ke lain utk org X slhkan die…SBB Tu mostly org Kate die sombong n bangga diri.. mmg dari luaran da change tp ak rse X slh die change attitude yg mcm u SBB supposed ly die da bertahun jdi artis n da tau patot perbaiki part mana…sbb silap cmni la kot…smpi ble2 org akn X brhenti judge die..duit X mampu nk beli manner seseorg..

  4. Anonymous

    August 21, 2018 at 10:03 am

    im not a fan of both but baik Lofa or Fazura, dua2 ni sama je. Sedar tak sedar mereka ni balas-membalas, sebab tu cerita ni tak pernah habis & apa ke punya statement la artikel ni “Kami pun tidak tahu sampai bila agaknya gosip tentang dua selebriti popular Neelofa dan Fazura akan berakhir”. Tahu tak blog macam ni la yang up dan panaskan isu2 murahan sebegini, sebab tu takkan berakhir sebab orang2 belakang blog ni sama macam fans bawang Lofa dan Fazura. Nampak fans persoal dan bandingkan dua2, apalagi up la dalam blog. So soalan tu patut ditanya pada yang menulis article ni.

    p.s dua2 pakai baju tu tak cantik mana.

    • FC

      August 21, 2018 at 11:37 am

      I gotta agree .. especially the last part .. Mmg biasa2 je dua2 pakai baju tu, nothing to shout .. or fight about .. yawn…

  5. ugly

    August 21, 2018 at 9:36 am

    serius pompuan ni mmg busuk hati….buat i pikir kisah gadoh dia dulu dgn tasha shila, anzalna punca dr dia…nelofa ada masalah hati ..seek help gurl..
    sexybodies…fancyclothes…rottensouls…

Loading...