(VIDEO) ‘Nak Ajar Anju Agama’ – Lepas 2 Tahun Gaduh, Fatiya Latiff & Zarina Anjoulie Berdamai

Trending

(VIDEO) ‘Nak Ajar Anju Agama’ – Lepas 2 Tahun Gaduh, Fatiya Latiff & Zarina Anjoulie Berdamai

Sebelum ini, pelakon Anak Pontianak, Zarina Anjoulie pernah dikatakan bergaduh dengan rakan baiknya, Fatiya Latiff. Hubungan mereka dipercayai mula renggang apabila Zarina cuba mengelak setiap kali ditanya mengenai Fatiya.

Advertisement

Terbaru, salah seorang rakan memuat naik video menunjukkan Zarina kembali bersembang mesra dengan Fatiya setelah dua tahun terputus hubungan. Menerusi video tersebut, difahamkan Fatiya mahu membantu Zarina mendalami ilmu agama.

Berbaik selepas dua tahun

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RidzOkumura Salon (@ridzokumura)

Assalamualaikum. Saya Ridzokumura, okay hari ni saya nak bawak korang semua jumpa dua orang budak ni. Dulu diorang gaduh kaw-kaw, sekarang dorang dah baik.

Menerusi video pendek tersebut, pendandan rambut terkenal ini menzahirkan rasa syukur akhirnya mereka sudah kembali berbaik untuk kebaikan masing-masing. Malah, Zarina dan Fatiya juga kelihatan tidak kekok berkongsi cerita di antara satu sama lain.

‘Jangan gaduh-gaduh lagi’

Sehubungan dengan itu, peminat turut bersyukur dan mendoakan semoga persahabatan mereka ini kekal. Mana tidaknya, sebelum ini mereka dilihat sangat serasi dan sering berdua ke mana-mana. Dah macam kembar!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...