Written by AbangNara | February 6th, 2014

Sebelum apa-apa, Abang Nara juga ingin memohon maaf kepada Nabil kerana terlepas pandang permohonan maafnya kepada Luna Maya yang telah dilakukan di rancangan MeleTOP baru-baru ini. Makin bertambah ke”respek”an Abang Nara terhadap Nabil. Mengakui kesilapan dan memohon maaf bukanlah satu perkara mudah. Hanya mereka yang benar-benar “gentleman” boleh melakukannya.

nabil minta maaf luna maya

Semoga dengan permohonan maaf ini, tiada lagi kritikan dan kecaman dilemparkan kepada Nabil. Semoga Nabil juga dapat fokus untuk memberikan persembahan terbaik dalam “final” Maharaja Lawak Mega 2013 esok. Saksikan video permohonan maaf Nabil di bawah:-

Kepada Nabil dan kesemua peserta akhir Maharaja Lawak Mega 2013, good luck and all the best Abang Nara ucapkan. Pastikan buat lawak yang terbaik untuk para peminat anda. Kepada para peminat, teruskan mengundi peserta kegemaran anda. Kepada Nabil sekali lagi, “lu memang macho bro”.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (VIDEO)Nabil Ahmad Mohon Maaf Kepada Luna Maya Dalam MeleTOP

  1. Anonymous says:

    haaa..satu lagi..pelakon pompuan y nama dia rozie tu y berlakon dalam setiap sujud..dia punya muka sembab semcm..sebiji mcm muka nanu baharuddin dlu tu…muka dh mcm kena sengat lebah dlm 100 eko…tpi aku suka ngan kak liza abdullah..dia dh tua tpi lagi cantik..muka pn x ad botok bagai…lagi2 masa dia berlakon pakai tudung..lagi ayu…

  2. noknokgorgeous says:

    yang pasti nabil memang dalam list top 3 malam ni, rezeki dia memang melekat, paling tak pon no 3, perangai tak senonoh ke, mulut cam buntut ayam ke, rezeki dia memang ada, serius, aku perasaan dari dulu lagi, lawak ke laut kering mana pun die tetap menang, dan nabil aku bukan sokong ko, go boceyyyy dan shiro ……………………..

  3. bocey.. memnag bagus tp kalo xde yg debab 2 x kemana jugak.. same je modal guna si gemuk 2
    jambu.. merapu x habis2.. kekadang lawak, kekadang x menjadik
    shiro.. boleh la.. lawak berkisar masyarakat melayu, pon kekadang ‘punch line’ slow
    sepah 2… bernasib baik sbb popular, kekadang mcm drama melayu, kekadang lawak habis, kekadang sorang 2 je menjadik
    Nabil….. ermm.. aku tau ko byk job, aku tau ko xde idea, smua job ko nk sapu, tp tolongla kalau x nk org mengata sila bg lawak yg ‘urmp’ utk final ye…
    dato’ ac- hang tau x hang kelakar.. kekadang sbb hang masuk tang akhir depa jd kelakar.. cuba hang try masuk next year

    • CHIKA says:

      Sejak jd cikgu tuisyen percuma utk anak2 ni, maths sya dh bertambah bagus. Abg Nara, soalan math ni x mencabar la..cer try letak soklan math UPSR, bru mencabar….hahaha…

      juri MLM di rumah – sya setuju bebenor tang dato’ AC tu…rasanyer x der org yg leh gantikan Dato’ AC jd pengacara MLM paling best..

      Mlm ni sya harap SHIRO jd yg terbaik…sya suka lawak dorg yg x merapu dn mmg betul2 lawak utk menghiburkan..terutama minggu radio Sinar tu & lawak dgn artis jemputan bersama ‘daddymy” hahaha…terbaekk la Shiro..
      Bocey – ada kala lawak mmg menggeletek…
      Jambu – sya x faham kenapa lawak merapu dorg masih boleh diterima..kkdg lawak merapu dorg ni buatkan saya menyampah…lawak mgu lepas yg debat bahasa inggeris tu mmg sya x berkenan langsung..
      sepahtu – bla berada di zon selesa, sepahtu jd malas utk mengutarakan idea2 lawak yg berbisa…memilih lawak santai utk selamat sebenarnya merbahaya..ayuh, sepahtu…tunjukkan taring bisamu…
      Nabil – byk persembahan yg kkdg x menjadi..dn bla dh kering idea, mula kuar lawak merapu yg kekdg melalut x tentu hala..

    • miss AA says:

      mmg nabil ade wat silap tp n then die da mix maaf ..korg xthu die ade dpt satu show kat compny ni ..die sngt baik sbb tlg kwn die..die minx pengajur tambh byrn skit sbb die nk bwk angah mengacara same dgn die..die snggup kongsi rezeki…org nmpk buruk je

  4. kak wok says:

    ac tu memang ada bakat, lawak jugak dia tu rupanya..tapi jangan buat lawak merapu sudah la..dah la awak tu dato’…kang makin dibenci orang…

  5. BLUEBERRIES says:

    Nabil nyer lawak mmg dulu time Raja lawak dia banyak buat homework..and dia satu2 nya yg still leh sustain solo.. Zizan and Johan and Yus and Tauke..dulu solo tapi kena combined utk buat lawak.

    Walau mcmanapun Nabil pernah cipta pembaharuan dalam lawak. mmg dia kekeringan idea..tapi saya percaya..nabil di liga dia yang tersendiri. Tapi nabil, please jgn aibkan orang lagi yer. undi kami tetap utk NABIL, BOCEY, SHIRO :)

  6. peanut says:

    tahniah! Nara… gossip ni sampai ke Indon. cuma aku x suka ngan indon gila yg mengomen nie.. mcm la dia hebat sgt. puiiii!

  7. melati says:

    Saper suka Nabil , mereka ni kasta rendah, itulah hakikat nya.

    • kaktus (bukan nama sebona) says:

      putih putih melati merah merah delima
      melati kasta tinggi

      Manusia semuanya sama di sisi Allah, yang bezanya ……………..den ghaso ekau tahu kan…

    • Anonymous says:

      tak abis2 ngan ayat “kasta” ko tu , keling ape ko ni

  8. abc says:

    final MLM 2013 malam nie..

    sekadar tekaan
    Juara = Shiro
    Naib Juara = Sepahtu
    Ke3 = Jambu
    Ke4= Bocey
    Ke5- Nabil

  9. pening says:

    something is done towards hidung yana ni….. bile cmpare video yana time dtg meletop ngn shila amzah cmpared to yg ni….cm lain jer…cm lain jer…adoila retis…duit byk suntik2 je la k…

    • .................................. says:

      something is done towards? kamu google translate ke? alamak, teruk sangat english kamu ni dik..kamu pun duit banyak-banyak tu apa kata daftar masuk kelas belajar bahasa inggeris..bahasa lain pun boleh juga..belajar bahasa tak rugi..

  10. […] (VIDEO)Nabil Ahmad Mohon Maaf Kepada Luna Maya Dalam MeleTOP (37) […]

  11. melati says:

    Dlm berjuta2 Melayu Nabil lah melayu yg paling Haprak,,Melayu ni asal usul dari Pion pastu terkejut budaya camni lah jadi nya…pastu English pun aku tak paham perasan bagus jer speaking….hahaha sian saya masih ujud Melayu cam Nabil ni….Astro pun 1 yg simpan Nabil ni watper ? tunggu lah kalau ader TV berbayar yg lain saya mesti tukar kalau Astro masih simpan si Melayu Nabil ni.

    • melato says:

      Dlm berjuta2 orang Melati lah org yg paling bagus, tak haprak, speaking english paling power sekali smpi mat salleh tak paham hahaha….

  12. Anonymous says:

    aku rase gmba luna n nabil ni cam dlm surau je…sbb nmpak sejadah dok sangkut…pstu depa bdua dok pakai kasut dlm tu…ishhh

  13. zaza says:

    ah,nasib baik dgn Luna, kalaw dgn Chef Wan, mmg siap lah ko Nabil. bertahun2 tk hbis mulut ko kene tenyeh dgn cili api kt dapur dia.

  14. eton joget says:

    luna yana nabil–tempat dan masa berbeza..sume ada kaitan dgn masa silam eton
    propa.

  15. puteh says:

    elok lah da mintak maaf..tp aku tetap tak minat nabil. mungkin benda macm ni boleh buta dia tersedar diri sikit sbb aku mmg da perasan mulut dia da terlalu laser. sbb status pak lawak dia kita malas nk ambik pusing. tp kalau dlm propaganza tuh..mmg menyampah lawak2 dia yg berbau “aibkan org”. rasa mcm nak serkup je mulut dia. azwan ali yg laser tu pon tak aibkan org mcm ni..

  16. Funny Malaysian says:

    Tengok cara penulisan “konon” orang Indonesia tu dah tau dah. Yang tulis orang Malaysia…Pas tu yang baca marah..bagi komen la…caci la… yang untung, Nara jugak. Ramai orang komen … Pls grow up la. Kenape Melayu ni senang je percaya dan gaduh..

  17. milah sirus says:

    yelah…org Malaysia je yg kenal blog nara ni sebab org Malaysia je yg hargai Indon ni,dengar lagu Indon,tengok sinetron Indon,langgan Indo Pek n baca blog hiburan Indon..kalau org Indon manalah dengar sangat lagu Malaysia,tengok drama Malaysia,..manade baca blog hiburan Malaysia sbb tak paham bahasa Malaysia…org Malaysia je yg pandai bahasa Indon sebab selalu tengok sinetron…

  18. Kak Zane says:

    Honestly tak kenal sapa pun Kaler LUNA nie, tgk porno dia dan tak pernah tengok MLM sampai le mlm final.. Interestingly… Kak nak komen.. masa malam final tue Luna pakai terdedah sampai nampak ‘SEGALA’ kat dada tu… maybe tak berapa nak obvious sbb ada batu permata, kain net (bajet nak cover dan berfesyen kut).. Kak pikir, kalau camnila orangnya, so tak heranla kalau NABIL nak mempersendakan sejarah hitam dia tu.. dia pun tak malu nak SHOW OFF ASSET dia kat public TV..

  19. nara pencurik! says:

    berpuluh dah kali ulang ayat terlepas pndg, maaf lambt tahu,,hey! nara kau ni mmg failed!

    • nara pencurik! says:

      lepas ni mesti nara kat ops terLEMBAP update pasal zizan n emma maebong an? puihh! nara FAILED!