(Video) Motor Hampir Berlanggar, Lelaki Tunjuk Samseng Sampai Budak Terjatuh Dari Motor

Trending

(Video) Motor Hampir Berlanggar, Lelaki Tunjuk Samseng Sampai Budak Terjatuh Dari Motor

Viral di media sosial mengenai rakaman daripada dash cam yang berlaku pagi tadi. Video yang dikongsikan di Facebook itu menunjukkan perlanggaran yang hampir berlaku kepada dua penunggang motorsikal yang masing-masingnya membawa penumpang.

Gara-gara tidak berpuas hati motor hampir dilanggar, lelaki berbaju biru di dalam video yang dipercayai merupakan penjawat awam telah berhenti di tepi jalan untuk memarahi penunggang motorsikal tersebut. Berlakunya pergaduhan mulut di antara mereka sebelum penjawat awam itu menumbuk lelaki berkenaan.

Advertisement

Akibatnya, isteri dan anak kecil penunggang motorsikal itu terjatuh daripada motor.

Aksi samseng yang ditunjukkan oleh penjawat awam itu kemudian dileraikan oleh orang awam yang berada di tempat kejadian. Video tersebut mendatangkan kemarahan ramai lagi-lagi melihatkan kanak-kanak yang merupakan anak mangsa terjatuh daripada motor.

“Kau dah langgar right of way kawan tu, kau ajak dia gaduh, kau tolak dia sampai anak bini dia jatuh moto. Kau tengok macam tak bersalah je ye, siap maki-maki dia blah macam tu je.”

motorsikal

Ada juga yang mendakwa penjawat awam itu turut menendang motorsikal lelaki terbabit gara-gara tidak berpuas hati. Sikap isteri kepada penjawat awam itu yang hanya memandang sahaja dan tidak menenangkan suaminya juga dikritik oleh netizen. Sepatutnya dalam situasi itu, dia perlu membantu menenangkan keadaan dan tidak hanya berdiam diri.

Sumber

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...