Written by Bella | January 15th, 2019

Baru sahaja beberapa hari selepas dinobatkan sebagai juara Dewi Remaja 2018/2019, nama Haneesya Hanee sudah mula dihimpit kontroversi.

Terdapat beberapa video viral di media sosial kini dimana seorang gadis mirip Hanee berparti sakan di sebuah kelab malam ternama sambil menikmati minuman keras (arak).

Rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dan mempersoalkan bagaimana gadis dengan berperwatakan agak ‘liar’ boleh diangkat sebagai ikon. Ia boleh memberikan pengaruh buruk kepada masyarakat.

Kami tidak mahu mengulas lanjut mengenai video yang tersebar ini, tidak pasti lagi jika gadis tersebut adalah Hanee ataupun tidak. Bagaimanapun, pemenang Dewi Remaja ini harus tampil memberikan penjelasan dengan segera agar tiada lagi spekulasi liar terus tercetus.

Sumber Berita & Video : MHE TV , Twitter & Sisturz Stalker

Kredit Foto : Zulfaizzakaria

124 responses to Video Mirip Haneesya Hanee Di Kelab Malam Tersebar, Juara Dewi Remaja Perlu Tampil Beri Penjelasan

  1. Hanif says:

    Promosi pasang produk Cuckoo dapat hadiah:
    1. Bernilai RM 600 atau
    2. bernilai RM 1200
    Sah sehingga 31 Mac ini. PM “Cuckoo” ke 01129040132 jika berminat.

  2. Zura says:

    Kan akak da pernah ckp, dia ni mmg social la and always berlagak diva. Tak nak caya.

  3. Eliesa says:

    Memalukan. Dahlah melayu, beragama Islam lepastu bangga tak menutup aurat. Sekarang kantoi kaki mabuk, clubbing pulak. Orang macam ni ke masuk dewi remaja? Hahahaha dewi lah sangatttttt

  4. Anonymous says:

    Ada lagi 1 video bakal boom ! Salah sorg dewi remaja yg dlm video tu , video diabtido dgn laki org. Skrg kau tensen la kan siap nak bunuh diri sebab gelabah gila. Mak bapak pun tak bercakap lagi dgn kau. Padan muka kau slut. Fuck around merata kawan nasihat tegur kau buat musuh. Dgn suami artis popular pun kau penah fuck kan masa kau jadi call girl.

  5. Putribunian says:

    Stupid! Ne Islam ke x ne siap minum arak lagi, x de cantik pon chitam ne kat Mana yer judge boleh nobatkn dia jadi juara cantik lagi Anna.. Entah pelik sungguh judge judge ne…
    Taubat2 ler Dunia akhir Zaman dah entah esuk Kiamat datang Nauzubillah!