Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Video Menangis Tidak ‘Real’, Caprice Dakwa Aliff Syukri Hanya Berdrama

aliff syukri caprice

Baru-baru ini, Datuk Seri Aliff Syukri telah memuat naik video respon terhadap segala kecaman dari pelbagai pihak termasuk selebriti popular Caprice yang mempertikaikan niat murninya untuk membantu Puteri Balqis dan ibunya. Menerusi video tersebut, dapat dilihat Aliff menangis setelah membaca segala komen-komen netizen dan menjelaskan dia tidak ada niat pun untuk memalukan atau mempersoalkan ke mana duit sumbangannya kepada Balqis akan pergi selepas ia diberi.

aliff syukri caprice

Advertisement

Bagaimanapun, tidak mudah untuk Caprice mempercayai “kesedihan” yang diluahkan oleh jutawan kosmetik itu.

Bukan berniat mahu mengkritik sesiapa, tetapi Caprice agak kurang senang dengan tindakan Aliff yang tidak henti berdrama serta meraih publisiti murahan.

Lakonan menangis tak ‘real’

aliff syukri caprice

aliff syukri capriceAliff Syukri memang kuat drama

Advertisement

aliff syukri caprice aliff syukri drama

Sedekah tak perlu tunjuk

aliff syukri puteri balqis aliff syukri caprice

Rata-rata netizen bersetuju dengan Caprice, jika kita ingin bersedekah tidak perlu canang satu dunia. Tidak sepatutnya ia dijadikan sebagai bahan untuk berdrama mahupun mengaut keuntungan. Ia hanya menimbulkan salah faham.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Suriani Hashim

    January 28, 2020 at 9:16 am

    I never like the guy by the name of caprice…..klu bercakap mcm maksum benar belaka. if you are truly Melayu and Malaysian why don’t you use your mother tongue language..

  2. sajat

    January 24, 2020 at 9:47 am

    caprice ni sape dia ni sbnrnye?penyanyi?pelakon?pendakwah?ustad?dai?pencetus ummah?pu?level poyo dia sebaris2 alip je..lagi nak kata org tu

  3. caprice si botak

    January 24, 2020 at 9:17 am

    walaupun aku tak suka aliff syukri ni tapi kalau kene pilih die dengan caprice aku pilih alif syukri. caprice ni sume orang tak kene. die je bagus. die la kepala pembuli di social media. fans die pon ikut perangai die pembuli. konon bagus podahhhhh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top