December 9th, 2013

Abang Nara tidak mengetahui pula kewujudan kumpulan Megaboys ini. Sebelum ini mereka sudah ada “single” sendiri, namun lagu “Berjalan Seperti Rihanna” ini pasti akan memfemeskan kumpulan ini. Memang kreatif, inovatif dan catchy lagunya. Abang Nara sekali dengar dah boleh hafal bahagian korus.

megaboy

Bagi anda yang sedang tensen bekerja di hari Isnin, ini adalah lagu terbaik untuk anda. Abang Nara berani jamin ketensenan anda mengenai ofis akan hilang. Akan wujud tensen yang baru. Hehehe. Cuba layan sikit video Megaboys nie. Itupun kalau anda beranilah.

Terbaik bukan? Hahaha. Memang kreatif anak-anak muda Malaysia sekarang. Abang Nara yakin dan pasti kumpulan Megaboys ini boleh pergi jauh. Anda perlu buat lebih banyak lagu dan video klip sebegini. Teruskan usaha anda Megaboys!!!
fareedaP.S: Ingin tampil secantik Mawar, isteri Fizo Omar? Ingin nyata jelita? Rahsia kelihatan menawan dengan tudung terkini dari Fareeda. Jangan bertangguh lagi…layari segera Facebook Fareeda Nyata Jelita sekarang juga.


Comments are closed.

Loading...