Written by Bella | July 15th, 2019

Hampir seminggu mengumumkan perpisahan, masih ramai juga yang terkesan dengan berita perceraian pelakon Fizo Omar dan Mawar Karim, apatah lagi Mawar juga mengatakan keputusan untuk berpisah ini adalah pengorbanan terbesar dirinya demi kebahagiaan Fizo dan keluarga.

Pelbagai spekulasi mula timbul termasuklah dakwaan mengatakan Mawar mempunyai masalah dengan ibu mentuanya.

Menjawab segala persoalan, Fizo menerusi temu bual di program Melodi mendedahkan hubungan Mawar dengan ibu mentuanya baik-baik sahaja, tidak pernah timbul sebarang konflik.

Fizo akui khabar angin liar yang dicetuskan oleh netizen mengganggu emosi ibu dan keluarganya.

Percaturan Allah SWT adalah yang terbaik, sudah takdir untuk mereka berpisah dan tidak perlu lagi timbulkan sebarang spekulasi. Sama-sama kita doakan agar Fizo dan Mawar dapat terus mengekalkan hubungan baik demi kebahagiaan anak mereka.

67 responses to (VIDEO) Mawar Tiada Konflik Dengan Ibu Atau Keluarga Saya – Fizo Omar

  1. sakit hati kita says:

    org lelaki ni mananyer nk ngaku, mak dia kot..
    padahal sudah terang lagi bersuluh salah tu dari sapa
    kalo isteri luah perasaan tak puas hati pasal keluarga dia,
    dia tak akan terima, dia anggap tu masalah kecil,
    minta sabar perangai omaknya selagi masih hidup, itu je la ayat dia..
    sudahnya tak der penyelesaian, si isteri pun terus makan hati berulam jantung
    susah kalo dpt suami anak omak nih..
    lagaknya mcm ank dia yg lain2 tu x berguna dimatanyer..
    puihhh…

  2. lily says:

    harap2 mertua & ipar aku ikut perkembangan berita fizo & mawar ni supaya dieorg sedar diri. mertua aku ade rumah peninggalan suami pun but now dia tinggal ngan anak menantu dia jugak.3thn aku sabar time mertua & ipar aku dudok ngan aku.now tinggal ngan ipar aku yg lagi sorang..harap2 biras aku boleh bersabar. kadang2 aku tengok muka biras aku pun mcm tahan sabar je..dlm hati kecik aku,aku cakap,aku dah lalui apa yg kau lalui skarang..

  3. Anonymous says:

    fizo tuh bankrupt… 6thn mawar bela… dah tu kene bela sekali family biawak ni… dah sume duk menempel mkn tido kt banglo mawar tuh… dtg bwk baju jer xreti bwak duit hulur2 laaa skit tuk beli beras… paham2 laaa mak sendiri pun menumpang kt umah tu…
    dah laa perangai adik fizo ni suke lenjan harta mawar pakai sukahati… perangai meminta2 dh tau kan fizo tuh bankrupt mkn pun mawar yg beli beras… rm8juta fizo tuh mawar dh tolong settle kan skit.. patut fizo usaha laa settle kan abis… ni tak selama 6thn harap mawar sponsor kedai fizomawar kitchen tu… majukan kedai mkn pun xbole pegi.. duk umah melepak jer.. bini lmbt balik fizo & mak kesygn tau bising2 jerrrkkk…

  4. maya karim says:

    dia cakap kenyataan mawar dimanupulasi..ehhh….jgn tipula ko tak tau perkara sebenarnya .tp ko buat xtau kan.dan xnak org tau hal ko dr mula kawen lagi.kan..manis ayat ko bercakap ye..bunga2 nak salahkan ex wife n org lain pulak…sakit hati aku…ko jgn keluar statemnet yang bikin aku meluat lagi ..dok diam2 sudeyyy..dah ceraikan bini..sudah la…
    jgn sampai satu tahap mawar xtahan ngan statemnt ko n keluar satu statement yg boleh buat kau terdiam!!! baru bertemu buku ngan ruas..baru ada akai…!!!!!

    • Anonymous says:

      restoran fizomawar kitchen bakal tutup agos nnti… mawar dh start langkah kanan satu2 dia tarik… kete motor tu sure mawar dh mitk balik.. fizo tu bankrupt xtau laa nk pulangkan x.. camne nk beli baru kan… fizo & adik ipar duai bising2 lagi kt ig… jgn buat mawar panas hati… kang lagi byk mawa tarik… fizo tu dh padan muka keluar banglo sehelai sepinggang so senyap2 dah laaa..

  5. sos says:

    fizo, adik dia diana & suami si hafiz jer asek menyalak cam hanjengg…
    korang dah hidup menempel kt umah mawar tu.. diam2 jer laaa…
    belajar ckp ‘terima kasih selama 6thn bela & bagi mak mkn, & suma beradik fizo mkn tido numpang kt banglo tu free’… move jer laaa….
    fizo cari laa mangsa lain… dato dsv sesuai sgt janda duda.. kawtim cikB jer bole ONs

    • tgk tgk mkn free says:

      hahahaha win….
      dsv byk umah… xyah laa mak fizo anak beranak menempel 1umah… nnti dsv bagi free sorang 1umah duk berjiran kt ipoh sana… masak memasak jgn risau… masak kt 1dapur jer kt umah dsv gunakan maid dsv sepenuhnyer… nnti food share ke sume umah… ulang laa aktiviti sama smpi abg jamil mampoosss…

  6. kikidoyouwantme says:

    hahahaha..DSV baru win…harta banyak…barulah betul menantu idaman mak fizo.rumah banyak..boleh pilih sorang satu rumah untuk dorang anak beranak…hahahah

  7. Anonymous says:

    aku rasa nk jodohkan laki aku dgn mawarlah, suami saya sgt rajin kerja, cuma dia pemegang pasport, tak lama lgi dptlah ic merah, aku pun bekerja, kami cukup2 makan dn bukanlah ssh sgt, ada anak 1 je 6tahun, lgipun aku ni dh tua 42 taon, suami 33, suami x pernah minta duit saya walaupun saya bergaji rm3200.00 blom tolak epf, kacak bolehlah tahan, tinggi juge. Agama islam sejak azali, 5 waktu, insyALLAH.
    Tpi dgn dua syarat, aku rela mengalah jdi janda, tpi bgi aku rm350k. Aku nk selesaikn hutg rumah dn beli car honda crv..bkn minta byk..itu adalah pengorbanan aku jdi janda.
    ini bohong ke jujur ni, aku je yg tahu..
    hehehehe

    jgn kecam.

  8. kudangdang says:

    sekarang ni, fizo dan keluarga dah berambus belum dari rumah mawar tu?
    cepat2 la berambus

    • bila pikir diri sendiri says:

      mesti laa dh berambus… sblm naik mahkamah nk cerai tu memasing siap2 packing.. sewa teres 3 tingkt..
      tu laaa 2017 balik raya kelante… 2018 bapak mawar sakit pun msih claim sek2 dio nk balik kelate jgk… menipu org ckp 2018 giliran kelate lagi.. haa kan padan muka.. skrg ambil laa balik fizo tu.. g jaga sampe mamposss…

      • Anonymous says:

        silap tahun… 2018 raya kelate… 2019 patut penang… tp fizo ckp giliran kelate jgk… padahal bapak mawar dah sakit balik laa penang…

  9. mami says:

    haruslah berambus…mesti tenang hidup mawar skg ni….

  10. Anonymous says:

    fizo cakap besar company ade 4… last2 menyewa jerrrkkkk… 2×5 jgn toke fairfit tuh.. bwk mustang lasts tinggal kt sudio aprtmnt.. sewa jgk…

  11. fizo jantan pengikis says:

    tak silap diorg ni cerai khuluk… cerai yg di minta oleh isteri… sure fizo dpt bayaran ganti rugi….
    heloooo fizoooo duit bini masa kawin ko nak… dah cerai pun ko sapu… dasar pengikiss
    diam lah fizo… jahanam punye jantan… ko g lah cari mangsa baru..

  12. inaz says:

    eeee….takut nak berlaki kan dia ni…nanti berderet2 lak kaum kerabat dia dihangkutnya dok satu uma…

  13. jelutong says:

    korang ni hebat betulla..tau dorang pindah mana…hahahahhah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini