Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

Yeah. Abang Nara sungguh terharu dengan producer program Paparazzi terbitan KRU TV kerana sudi berkongsi video majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani. Barulah anda semua boleh merasakan betapa meriahnya majlis yang telah berlangsung semalam di Hotel Marriot, Putrajaya.

Menarik kan? Terima kasih sekali lagi kepada KRU TV yang sudi berkongsi video ini. Jangan lupa saksikan program Paparazzi terbitan mereka yang memang menarik. Anda boleh menonton program Paparazzi di laman web Tonton di bawah channel KRU TV. Sila LIKE Facebook KRU TV tanda terima kasih kepada mereka.

Advertisement

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. mun

    February 28, 2012 at 1:29 pm

    taniah..pasangan yang cute

  2. hahha

    February 26, 2012 at 11:33 am

    bosan la tgok muka drg asyik kuar promo kat tv….yusry tu lagi nak termuntah aku tgk nak jer kawin mengalahkan raja …over dh tgok muke kau jer asyik nak naik pelamin…lagi2 si lisa tu dh bosan pun tgk tkder seri…

  3. hakim

    February 26, 2012 at 8:02 am

    saya kecewa.frust!!!!

  4. pajira vs lisa surirumahtangga

    February 25, 2012 at 4:02 pm

    buhsannn…apa ni entry yg sama jer..apa nk d herankan sgt dgn depa kawen..anak raja kawen baru best tgk..depa ni dah slalu tgk,xde aura lg dah..

    aku tingat masa citer ombak rindu..bila si lisa duk sebelah izzah(maya karin)..hmm..nmpak jauh panggang dr api.baik dr tang rupa mahupon body.lisa biasa2 jerr..nak kata educated sgt pon,bole la..ala,study law.skrg ramai pon yg study mcm2 course yg thrill.law tu lg la biasa.tang rupa tu..dah bila duk sbelah maya karin,mmg sgt2 ketara.sbb lisa kurang pakej bab rupa.lain la erra pajira,aku tak nafikan..cuma aku respek si lisa ni,dia agk berpendirian..lebih matang aku tgk..

    kpd yusri aku harap belajar dr kegagalan perkahwinan dulu.dpt bini bekas ratu cantik dulu akhirnya gagal juga,ni bini muka biasa2 jerr ni,hrp2 kekal abadi ye..

    • Anonymous

      February 26, 2012 at 11:36 am

      Muka ko ni tahap luar biasa ke?suka suki komen ciptaan allah.jodoh ajal rezeki semua tu ketentuan Dia sape kite ni makhluk nak tentukan?

    • aa

      February 26, 2012 at 5:16 pm

      ala..stdy law je pun..cuba ko amik..aku nak tgk ko grad on time ke x…kalau x tau baik diam..:)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top