Written by Bella | February 9th, 2018

Perkahwinan penyanyi Yuna dan cinta hatinya, Adam Sinclair pada 26 Januari lalu menjadi bualan ramai yang terpukau melihat tema perkahwinan mereka yang sangat cantik dan unik berlatarbelakangkan pemandangan semulajadi di sebuah resort mewah di Bentong, Pahang.

Semalam, Yuna telah berkongsi video rasmi sekitar majlis pernikahan beliau berlangsung. Video tersebut memang cukup indah sekali dan mendapat pujian daripada netizen.

Mereka  bukan sahaja terharu tetapi pada masa yang sama memuji pasangan ini sepadan bersama dan turut mendoakan kebahagiaan Yuna dan Adam.

Kami di BeautifulNara juga mendoakan agar Yuna dan Adam kekal bahagia sehingga ke jannah dan dikurniakan rezeki untuk bergelar ibu dan bapa satu hari nanti. Selamat menjalani kehidupan berumah tangga.

Kredit Video : YouTube Yours Truly

27 responses to (VIDEO) Majlis Pernikahan Yuna Dan Adam Sinclair Yang Sangat Indah

  1. melati says:

    Mizz Nina dgn Noh Hujan kawin …simple jer …tambah plak 100x lagi kaya… nk kata lawa Mizz Nina 10 kali lawa dr Yuna ni…Yuna yg tk lawa cuma lubang Hidung jr mcm serombong kapal…tu jr….

    1

    34
    • Anonymous says:

      saya doa kan semoga kubur awak nanti luas ye melati..

      16

      1
    • annone says:

      Melati berkenan kat laki yuna kot..tu yg x dpt menahan hati & mulut dr bahasa yg buruk

      4

      0
      • Anonymous says:

        Melati ni macam2 hati kering asyik keji orang tetap manusia walaupun jantina dia kaburrrrr… Orang mmg tak tahu siapa Melati ni, tapi setiap kali dia keji, dia sedar tindakan dia so semoga berbahagia berguling dengan dosa lisan yang tak peduli orang.

        3

        0
    • Anonymous says:

      biasa lah melati pondan jeles dgn semua artis cantik & berjaya. melati pondan teruskan living in your fantasy world …….. kalau korang nak tahu melati pondan ni kaya raya lebih kaya dari mizz nina tau. kereta dier picit jer terus pegi yer kan melati pondan. melati bila ko nak bayar hutang aku?????

      1

      1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      kenape nak kait kan yuna ngan miz nina ? tkde kena mengena siak ! idup bersederhana lebih baik dari idup kaya banyak duit tapi takde anak nak buat happe !! tengok sape yg ngandung nanti miz nina ke yuna yg kau cakap idong serombong kapal tu huh ! semoga bahgia ye yuna n suami n semoga cepat dapat baby mesti comel..

      1

      3
    • annone says:

      Apsal org lain nk dijadikan bench mark hidup kita?suka hati selera memasing la. Bordor

      2

      0
  2. Anonymous says:

    Lawa sgt majlis ni cuma if yuna can cover appropriately lg perfect. perkahwinan yg lawa selepas izara, hopefully fattzura nye pon selawa cmni,

    4

    6
  3. Anonymous says:

    tak payah la nak menghina ciptaan Allah……..cermin diri sendiri dulu dah perfect ke..
    salam Jumaat untuk semua…

    4

    0
  4. biarbetik says:

    Bunga tu cantik mantain…meriah Tahniah Yuna & Adam…bapak adam muka baik….Moga kekal ke jannah, Aamin.

    5

    0
  5. bunga lalang says:

    mmg lawa…lain dari yg lain dari yg biasa kita tgk…ok la why not…once in your lifetime

    5

    0
  6. Tk says:

    Pelamin Yuna tu memang cantik tapi pelamin Anak Naza dan chrisis whoa lagi natural dan cantik. Whoa dg roses pulak tu. Awesome!

    5

    3
    • Anonymous says:

      Ya tiada kayu di tebang, yuna punya kayu terpaksa terkorban………. dia mana peduli kan nak pindah Amerika

      0

      8
  7. wekkkkkkk says:

    laki dia pdg dri tepi handsome, kacak tapi bila pdg depan, lain mcm sikit, mcm laki si Juliana Evans pun mcm tu, dri tepi je..
    suka hati akulah mata aku tgok..

    0

    4
  8. El says:

    Sayangn baju pengantin &turban Yuna tak sesuai dengan pelamin die yang indah tu

    6

    1
  9. El says:

    Sayang baju pengantin dan turban Yuna tak sesuai dengan pelamin yang indah tu

    4

    2
  10. Gorges says:

    Klu nk sorok bertunang dan nikah sorokla betul2. Before sanding announce la pada dunia Buat mcm ni mcm dah basi

    2

    1
  11. Gorges says:

    Oops. Opocot. Tak maraa. Makasih

    1

    0
  12. Anonymous says:

    KELAKAR LA KORANG PUNYA KOMEN….. SALAM JUMAAT

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Pelamin pun nak compare2. Sukahati pengantin la nak macamana. Get a life la korang yang over critical ni.

    4

    0
  14. Tk says:

    Ada netizen prefer pelamin anak Nza. Orang conpare bukan mknanya. pelamin Yuna tak cantik. Its a matter of opinion. Duhhh! Both buat kt resort di Bentong Lepas ni kut ada pengantIn lain pulak nk buat lagi gempaq pegi keghabat buat pelamin kt Banjaran Titiwangsa atau gunung Kinabalu atau posing depan pelin buh kepala dlm mulut buaya Bujang Senang. di Sarawak. Biorkan la. People will keep on comparing.

    1

    0