(VIDEO)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Daripada Awan Studio

Hiburan

(VIDEO)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Daripada Awan Studio

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah tiba. Inilah video yang dipersembahkan kepada semua tetamu yang hadir ke majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie di MAEPS malam Ahad lepas. Sila terharu mendengar kisah cinta mereka.

Dan di bawah ini pula ialah video ketika majlis pernikahan mereka. Sangat awesome kan?

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada team Awan Studio Malaysia yang merupakan videographer rasmi perkahwinan Irma dan Redza. Very good job done. LIKE Facebook Awan Studio tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi video-video yang best ini.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

130 Comments

  1. ecah

    July 6, 2012 at 12:42 pm

    awesome sgt vidoe akad nikah irma..sampai meleleh air mata…to irma hasmie congrat n kekal hingga hujung nyawa…

  2. nyah suci dilamar ustaz

    July 5, 2012 at 7:58 pm

    korang yg mengutuk fasha dgn aku memang bodoh tahap pundek
    sepatutnya kalo irma gedik tu carry kosep islamik dlm apa keadaan pon dia mesti nampak natural n collected itu tanda org yg kuat iman tambahan kalo pakai tudung..
    cara irma lepas akad tu menunjukkan dia mudah melatah abis tu nanti bila terjadi apa2 mula la nak cerai nak gadoh bagai…serupa mcm org pakai sexy…dunia skang dah terbalik..aku tengok org yg pakai tudung perangai gedik mcm monyet..org yg sexy gak perangai penuh budi bahasa collected mcm standard miss world..
    mcm fasha dia nampak matang dan cool sebab dah lalui byk dugaan..iman fasha lagi kuat dari betina gedik pakai tudung prgi balik umrah byk kali…so pada yg suka mengutuk tu cuba fikir secara rational sebelom nak komen ikut emosi..

    kesimpulannya..org yg bertudung konsep islamik bagai tak semestinya iman dia kuat..yg tak pakai tudung tu tak semestinya tak beriman..boleh jadi bila sampai waktu yg mcm fasha lagi solehah dari artis yg suka overacting drastik tetiba lik mekah nak pakai tudung tapi sebenarnya iman baru 0.0001 mm..choy

    kepada anon sila jgn meroyan.

    • Anonymous

      July 8, 2012 at 12:56 am

      yg ko meroyan marahkan kitorang yg suka wedding Irma nape? Tang tudung tu, ko agak-agak le nak komen woi. jgn kuor komen nampakkan ko jahil ttg agama. Bertudung tuntutan agama dek non. Beriman atau tak tu Allah yg tentukan.

  3. Pecinta Adam

    July 5, 2012 at 2:56 pm

    Allahuakbar! Inilah cinta yg diredhai Allah. Sebak dgr cerita sweet couple ni. Itulah kbsrn Allah. Inilah yg dikatakan hikmah. Allah turunkan hujan sebab Dia nak berikan kita pelangi. Kak Irma and hubby may Allah bless you. Moga kekal hingga ke Jannah. Amin. :))

  4. mak jemah tak berape jemah

    July 5, 2012 at 11:28 am

    Okay nak g kawen sekarang!

  5. Jill

    July 5, 2012 at 10:52 am

    Sweet sangat2

Loading...