(VIDEO)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Daripada Awan Studio

Hiburan

(VIDEO)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Daripada Awan Studio

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah tiba. Inilah video yang dipersembahkan kepada semua tetamu yang hadir ke majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie di MAEPS malam Ahad lepas. Sila terharu mendengar kisah cinta mereka.

Dan di bawah ini pula ialah video ketika majlis pernikahan mereka. Sangat awesome kan?

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada team Awan Studio Malaysia yang merupakan videographer rasmi perkahwinan Irma dan Redza. Very good job done. LIKE Facebook Awan Studio tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi video-video yang best ini.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

130 Comments

  1. elfie emmanuelle

    July 5, 2012 at 10:51 am

    rasa nak kawin je besok…lps aku tulis ni pastu muncullah tulisan chamni kat site yg aku gi..hmmmm
    tahniah…when i can get married too? Aftershock? After tsunami? or after dead?

  2. Nyah suci bongok

    July 5, 2012 at 10:30 am

    nyah suci tu bongok..dia x dpt rasa aura org kalau lpas akad nikah…

  3. Am

    July 5, 2012 at 8:07 am

    Omg omg omg

  4. nyah suci ngok

    July 5, 2012 at 7:06 am

    bodoh betullah nyah suci ni.ni mesti tak kawen lagi ni.itulah reaksi org yang rasa lega dan gembira selepas akad.dan lagi seronok sebab akad nikah dia sekali je.

    si FS tu memang lah calm je dah x de perasaankan.boleh plak kawen mak bapak sijantan tu x suke..pikir2lah sendiri ya.kalau nak banding2kan org carilah yang senonoh sikit ni FS,pppleaselahhh.

  5. nyah suci dilamar ustaz

    July 5, 2012 at 1:03 am

    nape irma tergedik lepas lafaz akad tu..tak nampak natural langsung…mcm overacting..eeeee..geli aku

    rasa mcm nak nenges dgr sore redza ni..mcm sore adik2..mesti dah kahwen nanti dia kena buli dgn irma..kesian ko nok…

    moment nikah fasha sandha lagi best coz she look natural calm n collected.

    • BukanNyah

      July 5, 2012 at 1:43 am

      ko saja buat komen versi lazer sebab ko nak tengok orang lain emo khen nok?klise sangat nokkk…

      jangan jeles sebab irma ngan suami dah bernikah,cun hensem lak tuhh..dia nak overacting ke apa ke suka hati dia la..HALAL nokkkk kalau nak dibaningkan moment pre-wedding artis2 lain yang BELUM HALAL tu :p

      nok jangan mareeeee nanti kena jual hihihi

    • alaha kesian kau

      July 5, 2012 at 6:43 am

      nyah suci kau buta ke tu bukan reaksi gedik tapi itu reaksi org yang lega selepasa akad dilafazkan.dan sekali gus dia rasa seronok n bersyukur.

      si sendat tu biasalah muka kena sentiasa calm sebab hipokritkan.faham2 jelah.

Loading...