Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Lupa Lirik, Suara Sumbang – Peminat Kecewa Dengan Nyanyian Hael Husaini Di AME 2019

Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) berlangsung dengan cukup meriah sekali dan seperti biasa akan ada persembahan khas daripada artis tempatan.

Advertisement

Antara yang membuat persembahan semalam adalah Hael Husaini duet bersama Misha Omar menyanyikan lagu Rewrite The Stars.

Umum mengetahui kedua-dua penyanyi ini dikenali dengan vokal mereka yang mantap dan mempunyai kekuatan sendiri. Namun, entah apa yang berlaku, nyanyian Hael semalam mengecewakan peminat.

Kata peminat, suara Hael agak sumbang dan lagu tersebut sangat tidak sesuai untuknya. Malah, Hael juga lupa lirik sehingga terpaksa dibantu oleh Misha. Seakan beliau kurang bersedia untuk persembahan tersebut.

Advertisement

Bila menyanyi secara langsung, akan ada kemungkinan penyanyi akan menghadapi masalah teknikal. Tidak mustahil, itu juga yang berlaku kepada Hael, tentunya beliau sudah cuba melakukan yang terbaik untuk menghiburkan orang ramai.

Kredit Video : YouTube

Kredit Foto : Eddie Husin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. Rima

    April 24, 2019 at 9:44 am

    laguni terlalu berat..and i rase ade masalah teknikal..mic mcm x function dgn betul..i da lama minat hael..ni baru first time i dengar suara dye mcm merengek..?? waktu dye duet dgn azhael dlu helokk je aku tgok.. ni psti ada problem..? udah2 la bash dye.. dye nyanyi lagu pencuri hati, xde muzik sedap je dengar..aku kena suara hael..tu pasti ade masalah..

  2. anonymous

    April 23, 2019 at 12:39 pm

    dulu dia mengunyit dgn azhar kan apasal broke up

  3. Anonymous

    April 23, 2019 at 9:50 am

    Aku da 3x ulang tgk tp tak dpt detect part mana yg dia lupa lirik tu… anyone?

  4. damai

    April 23, 2019 at 9:30 am

    Hael mmg x blh nyanyi, suara sumbang, but he good in compose lagu, itu x blh admit, time dia dgn Azhael, Azhar yg banyak back up and masih ingat kata Pak Ram time AF, dgn ada Azhar, x nampak akan cacatnya

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama