Video Lagu Serangga Pilihan Yang Terfaktab!!

Trending

Video Lagu Serangga Pilihan Yang Terfaktab!!

First time admin dengar lagu ni masa admin play Radio Belen, Haram lawak kot lagu ni, dah la muzik macam nak gi perang. Kuda, monyet pun masuk jadi serangga. Adui! pelik pelik la dorang ni buat lagu.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. misz noorra

    February 7, 2013 at 3:14 pm

    admin baru dengar ke? dah lama la lagu ni….

  2. g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

    January 22, 2013 at 3:32 pm

    sounds efect superb=)) da mcm gameboy nintendo zaman dlu2 kala ja dengaq td:-)) serious gelaks sorg2 dengar lagu nieh=))

    rasa nk flying kick ja hat sing lagu ni=))

    juz make myday :-D go go serangga pilihan <3 tapi napewkah yg dsebut 2 semua haiwan..waaaaa :-*

Loading...