Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Kontroversi Buka Tudung : Michael Ang Akui Marah, Maki Emma Maembong

Mempunyai hubungan yang agak rapat dengan Emma Maembong, ramai yang meminta pengarah Michael Ang memberikan komennya berhubung kontroversi pelakon wanita itu membuka tudung.

Advertisement

Sebelum ini, Michael pernah mengulas isu seorang bekas finalis Dewi Remaja yang ‘on off’ dan kini ramai yang mahu mendengar kata pengarah popular ini mengenai Emma pula.

Michael menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun Instagramnya mengakui ada menghubungi Emma tetapi enggan mendedahkan apakah perbualan mereka. Kata Michael, apa yang penting Emma sudah mengakui kesilapannya dan tidak menyalahkan sesiapa.

Tidak dinafikan apa yang dilakukan Emma itu agak mengejutkan tetapi beliau berani tampil memohon maaf dan mengakui perbuatannya itu. Tidak berselindung ataupun menutup ruangan komen di Instagram meskipun menerima kecaman.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. tudung expired sudah

    January 30, 2019 at 2:01 pm

    lagi lah tak hairan pompuan ni buat perangai..
    dari bulu cibai belum tumbuh abis dah mengatal dengan jantan .
    apa lagi sekarang dah lebat bulu cibai…
    peih…
    tu lah melayu… puji sangat bila tengok pakai tudung..
    hahaha….
    cina komen panas pula…dah kebenaran.. bukan benda pelik lah zaman sekarang pompuan melayu betudung gedik jual cibai. tik tok kan ada..

  2. unknown

    January 30, 2019 at 12:35 pm

    no wonder la walau bertudung but boley pegang2 peluk2 dalam drama.. shame on u la emma!!

  3. Anonymous

    January 30, 2019 at 12:09 pm

    Tetiba teringat kes gaduh KA vs EM vs ZM dat time si mike ni beriya back up puji bertapa baiknya si emma ni lepastu perli2 si zahirah ni

  4. alfie

    January 30, 2019 at 11:53 am

    Biasa lah Emma pun nak cari makan, kalau bertudung akan menaikkan popularity apa salah nya janji peminat2 dia happy tengok pakai tudung. Dia pun manusia dan ada nafsu dan gian jantan juga. Dari gambar gambar dia ,siap berposing dgn kepala dia berehat di celah kangkang boyfriend sambil meletak kepala dia atas konek boy friend, memakai hot pant ini tanda dia pun nak ‘syiok’ juga. Yang best nya kita tahu dia ni BODOH sebab alasan yang di beri nya ia lah dia bergambar dalam bilek aje tapi dia LUPA jantan yang dia bergambar tu bukan suami dia pun!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top