Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Konon Nak Suprise Tapi ‘Kantoi’, Peminat Gembira Zarina Anjoulie Dah Rujuk

Selepas kira-kira sebulan berpisah, Zarina Anjoulie dan suami, Eilyas Azfar telah mengambil keputusan untuk rujuk kembali. Khabar gembira itu disampaikan sendiri Zarina atau lebih mesra disapa Anju di ruangan Instagram miliknya.

BACA: “Aku Dan Yas Dah Rujuk” – Akui Kembali Bersama, Zarina Anjoulie Minta Wanita Berhenti Ganggu Suaminya

Advertisement

Sudah tentu, para peminat sangat teruja apabila mendapat tahu hubungan pasangan ini kembali bertaut. Iyalah, mereka sebelum ini digambarkan sebagai pasangan serasi apabila sering berdua ke mana-mana.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

Birthday Yas.

Masing masing dah record video kat phone memasing. Yas ada agenda dia Anju ada agenda Anju hahaha… anak aku ni memang tak leh simpan rahsia.

Terbaru, rancangan Anju untuk membuat kejutan sempena hari lahir suami hancur apabila si anak membocorkan rahsia tersebut. Tidak mahu merosakkan ‘plan’, suami pura-pura terkejut lihat dekorasi belon dan kek apabila sampai di rumah. Bukan main happy lagi Martin nak surprise daddy ya!

Di ruangan komen, peminat memberikan respon positif dan meluahkan rasa gembira melihat keluarga kecil ini kembali bersatu. Kata mereka lagi, kebahagiaan jelas terpancar di raut wajah masing-masing walaupun sambutan sederhana sahaja.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    March 8, 2021 at 11:23 am

    i can see yas is a very loving, supportive, husband. die even pergi solat jumaat di musim2 covid ni. while ramai others yg mengelat. semoga this family happy, prosper, cherish every single day of their life together.

  2. brunes

    March 6, 2021 at 3:09 pm

    bodoh anjing2 penjilat tegar si anjuling ni.. tengok kontobesi dia ni aku nak muntah low class level sohai

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama