September 5th, 2018

Masih tidak habis lagi kontroversi antara Ismail Izzani, Zarina Anjoulie dan juga Fathia Latiff. Setiap hari netizen terus tertanya-tanya apakah yang berlaku sebenarnya antara mereka bertiga.

Terbaru, Zarina akhirnya mendedahkan isu sebenar beliau bersama Ismail menerusi sebuah video yang dimuat naik ke akaun Instagramnya. Menurut Zarina,  Ismail telah menggunakan bilik hotel atas namanya untuk memadu asmara dengan teman wanitanya dan turut memesan makanan melalui ‘room service’.

Walaubagaimanapun, penyanyi remaja itu tidak menjelaskan langsung bayaran yang dikenakan sehingga mencecah ratusan ringgit, oleh kerana bilik itu atas nama Zarina, beliau pula yang kena menanggung segala hutang. Ismail.

Zarina juga membidas komen netizen mengatakan beliau dan Fathia sengaja ingin mencari perhatian ataupun publisiti murahan. Katanya, beliau mempunyai bukti yang kukuh termasuklah foto Ismail yang sedang mabuk bersama teman wanitanya.

Wow, agak panas juga segala pendedahan Zarina kali ini. Adakah benar Ismail bersikap sebegitu?


105 responses to “(VIDEO) Kau Dah ‘Sedap’ Dengan GF, Aku Yang Kena Bayar Bill Kau – Zarina Anjoulie Bongkar Rahsia Ismail Izzani”

  1. One says:

    Apahal teruk sangat fatia skrg ni , nampak malap dah hidup kau ni.. Teruk sgt Teruk bkn sikit2 teruk Seteruknya Kalau tertekan sekalipun Tak perlu la makin hancurkan diri tu . Berkawan dgn Jolie ni… Kau pun trpalit sama perangai..

  2. Yekeni says:

    If u think umur u or mcm mak dia, kenapa check in kan hotel untuk dia? Wl u do that for ur anak kandung? Friends/ people like this lah menyebabkan ramai sangat remaja sekarang rosak.

  3. Duh says:

    Mael, man up and speak up!

  4. Lala says:

    “Bila dua2 dah mabuk dkt club, so i check in bilik sebelah..” haritu kata tu gambar lama.ni punya nak tagih rm398.85 sampai terkeluar cerita sebenar ko g club tu dgn “gambar lama” ???

  5. Duh says:

    If ZA dah Ada bill hotel and Mael yang lepak situ. Then it’s not hearsay!

    • Sally says:

      Doesn’t really matter even if she shows the bill, as it can be anyone’s bill. One picture of him does not equate to all the allegations. It pains me to see how easily judgemental people can be. Like I mentioned before, even if it is true…the two ladies have no qualms in thrashing people on socmed and sadly, this reflects negatively on their EQ.

Loading...