Written by Bella | September 2nd, 2019

Kemeriahan perkahwinan pasangan pelakon Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa nampaknya terus hangat diperkatakan di media sosial. Setelah sekian lama berkenalan, mereka akhirnya bersatu di jenjang pelamin.

ardell aryana nadzmi adhwa kahwin

Tidak pernah tampilkan kemesraan mereka dengan umum sebelum ini, reaksi spontan Ardell dan Nadzmi ketika mahu menyarungkan cincin menjadi perhatian netizen.

Pasangan ini begitu malu-malu sekali dan tangan Ardell juga kelihatan menggigil ketika acara tersebut. Malah, wanita itu turut mengalirkan air mata kerana terlalu gementar.

Malu-malu dan gemetar ketika sarung

cincin

Pasangan paling ‘sweet’. Doa semoga

bahagia sehingga ke syurga

ardell aryanaardell aryana menggigilnadzmi adhwa ardell aryanaardell aryana nadzmi adhwa paling sweet

Kredit Foto : Amir Naufal Photography

25 responses to (VIDEO) Kali Pertama Disentuh Suami, Ardell Aryana Menggigil Ketika Di Sarung Cincin

  1. Anonymous says:

    Yolah. Lepas nie jangan tiru aksi berahi fattzura ya. Mule malu sorok lepas tu renyam habis. Modal dah halal katenye. Taip ayat hadis al quran di ig sedangkan lebih syok tayang sudah halal kekdah nya. 24 jam puji laki bini konon2 islamik bebenor.

  2. Anonymous says:

    Ngada2 sgt…

  3. Aida says:

    Yelah tu ..
    Cuba buat biasa-biasa
    Besederhana orang kata

  4. Anonymous says:

    Ye la tu. Acah je lebih.

    • damai says:

      helllo mmg kalau anda kahwin dgn pasangan tanpa cinta dahulu mmg lah nervous sebegitu lebih2 lagi kalau anda berkawan mmg menjaga batas2 selama ini, ada few video juga di You tube org upload, pasangan pengantin baru nikah, both pengantin mengigil2 dan serba salah mahu bersalaman, dan sarung cincin, org yg menjaga batas2 sebelum kahwin mmg sebegitu, faham x

    • w says:

      dy cancer fighter wei. dy dah lama stop bnda2 lagha. seribu satu rasa wei kalau di situasi dia. ko sakit berat tp ada orang besungguh2 nak kan ko. apa ko rasa?

  5. Awan Nano says:

    Congrats to Wawa and Ardell.. Ardell jadi nervous cenggitu coz masih banyak ‘manisnya’ hubungan yg blm dinikmati.. Tentu2 perkahwinan itu adalah komitmen seumur hidup bagi mereka yg ikhlas pada pasangannya.. Org yg pernah menangis nervous saat2 istimewa begitu jer yg memahami reaksi Ardell..

  6. wakluuu says:

    aku ingat aku sorang je rasa diaorang ni acah lebih.. hihi

  7. kokoi says:

    dah jenuh blakon sentuh mrata..xpayah blakon sgtla

  8. sajat nak tegur says:

    aku sorang ja ka yang nampak macam gigil dia nampak sangat mcm dibuat2????? pliss la…mata dok menjeling kamera jee…nampak sgt berlakonnya….nama pun pelakon….

  9. unknown says:

    Ntah lah tp sukar untuk ku percaya.. video / pic berdua bersepah.. hmmmmmmmmm

  10. Anonymous says:

    Over nau. Dah kenal lama sampai berkahwin,takkan malu teruk sangat sampai macam tu. Dapat idea dari wedding orang lain ke?

  11. Menyampah says:

    Korang nie ada penyakit hati ke. Cukup ucap tahniah sudah lah. Bende mcm nie pun nak pertikai.

  12. syaitoonnnn says:

    acah2 gementar guys..tgk pn tau dah ni buat2 gementarrrrrrr

  13. ApaApaJeLah Labu says:

    Pelik betul la netizen ni kan? serba x kena..macam tu salah, macam ni salah.. Pendek kata buat lah macam mana pun semua x betul. Actually, ade je org macam tu kalau mmg masa bercinta tu x pernah langsung bersentuhan dan berpegangan tangan. Bkn mcm org skrg, skolah x abeh lg pun dah pandai berpegangan tangan dan berpelukan dpn org. Aku dulu pun mengigil jgk masa nak sarung cincin tu tapi xde lah over camtu still under control. So, bleh faham prasaan dia camna. Jgn lah kita asyik nak hentam org jer..benda baik pun korang nak hentam. Husnudzon la skit..

    • Anonymous says:

      Kalau tak silap sebelum ni ada yang video viral suami menangis lepas sarung cincin dekat jari isteri dia. Yang tu orang okayyy je sebab pasangan tu parents kenalkan & memang tak pernah dating ke apa sebelum nikah. Yang 2 orang ni nampak sangat over, tu orang jadi menyampah.

  14. Anonymous says:

    acting biasa2 sudaaaa laaa… gmbr 1st kt pelamin tuh alaaaahaiiii jarak non-halal konon… padahal dah bersepah bergambar sebelah2… ingat org xleh googgle… kalo show attitude biasa2 lepas kawin sure ramai tgk lagiii respect… ni dh mcm lagi mau dramaaaaaaaa derrr…

  15. Anonymous says:

    Tahu kenapa orang rase menyampah?? Sebab acah sangat.. Dr elok rase kesian.rase hipokrit pulak nampak

  16. aih says:

    ala.. korang yang rasa menyampah, geli, acah, sume terasa dengan video ni apasal… tahu la korang mesti dah kena raba luar dan dalam sebelum nikah.. tu yang korang panas hati.. hahah.. sian, belom apa lagi.. tetek dah kena raba, vagina dah kena pegang, entah2 jilat pun dah, bra size dan batang panjang pun dah tahu.. x yah hipokrit la..

    sebab tu korang rasa panas ngan video ni… orang yang betul2 jaga.. mmg akan berlaku cam video kat atas…

    • Anonymous says:

      itu perempuan jenis ko… dh kene tebuk baru kawin kan kan…

      aku kawin xde pun perangai mcm ni.. sblm kawin lagi laaa xpenah bergambar sama walau sekeping ngokk.. sume start lepas kawin gmbr berdua pegang2 etc etc…. heeiiii bukan mcm ardell dgn suami nih dah merata picture sana sini sebelum kawin.. time nikah acah2 gigil kekonongggg euwww!!! sbb tuh org menyampah.. acting biasa dah laaaa ardell nih excited mcm beruk…

  17. asampedas says:

    sblm kanser haritu dalm asam pedas untk dia bukan main geletis lagi..now dah berubah..

  18. Wanita Solehah says:

    Aku ingat aku sorang rasa mcm tu.. biasanya kalo acting yg benar2 mmg sampai kat hati aku dpt rasa yg ianya benar..tp yg acting Ardell tu mmg nampak xreal… asbennya mmg gitu2 jg aku suka tgk.tp yg Ardell tu..seolah2dia try hard, padahal dia boleh wat relax je pun…xperlu wat mcm tu..Ada beribu pasangan kat Malaysia ni yg mmg respect each other jaga batas sampai ke halal tp takdelah mcm Ardel buat tu…aritu ada pasangan lebih kurang mcm ni jg…yg kes malu2 tp itu nampak real…yg ni x…Sorry Ardell ni pendapat ikhlas dr lubuk hati aku.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini