September 2nd, 2019

Kemeriahan perkahwinan pasangan pelakon Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa nampaknya terus hangat diperkatakan di media sosial. Setelah sekian lama berkenalan, mereka akhirnya bersatu di jenjang pelamin.

ardell aryana nadzmi adhwa kahwin

Tidak pernah tampilkan kemesraan mereka dengan umum sebelum ini, reaksi spontan Ardell dan Nadzmi ketika mahu menyarungkan cincin menjadi perhatian netizen.

Pasangan ini begitu malu-malu sekali dan tangan Ardell juga kelihatan menggigil ketika acara tersebut. Malah, wanita itu turut mengalirkan air mata kerana terlalu gementar.

Malu-malu dan gemetar ketika sarung

cincin

Pasangan paling ‘sweet’. Doa semoga

bahagia sehingga ke syurga

ardell aryanaardell aryana menggigilnadzmi adhwa ardell aryanaardell aryana nadzmi adhwa paling sweet

Kredit Foto : Amir Naufal Photography


25 responses to “(VIDEO) Kali Pertama Disentuh Suami, Ardell Aryana Menggigil Ketika Di Sarung Cincin”

  1. Wanita Solehah says:

    Aku ingat aku sorang rasa mcm tu.. biasanya kalo acting yg benar2 mmg sampai kat hati aku dpt rasa yg ianya benar..tp yg acting Ardell tu mmg nampak xreal… asbennya mmg gitu2 jg aku suka tgk.tp yg Ardell tu..seolah2dia try hard, padahal dia boleh wat relax je pun…xperlu wat mcm tu..Ada beribu pasangan kat Malaysia ni yg mmg respect each other jaga batas sampai ke halal tp takdelah mcm Ardel buat tu…aritu ada pasangan lebih kurang mcm ni jg…yg kes malu2 tp itu nampak real…yg ni x…Sorry Ardell ni pendapat ikhlas dr lubuk hati aku.

  2. asampedas says:

    sblm kanser haritu dalm asam pedas untk dia bukan main geletis lagi..now dah berubah..

  3. aih says:

    ala.. korang yang rasa menyampah, geli, acah, sume terasa dengan video ni apasal… tahu la korang mesti dah kena raba luar dan dalam sebelum nikah.. tu yang korang panas hati.. hahah.. sian, belom apa lagi.. tetek dah kena raba, vagina dah kena pegang, entah2 jilat pun dah, bra size dan batang panjang pun dah tahu.. x yah hipokrit la..

    sebab tu korang rasa panas ngan video ni… orang yang betul2 jaga.. mmg akan berlaku cam video kat atas…

    • Anonymous says:

      itu perempuan jenis ko… dh kene tebuk baru kawin kan kan…

      aku kawin xde pun perangai mcm ni.. sblm kawin lagi laaa xpenah bergambar sama walau sekeping ngokk.. sume start lepas kawin gmbr berdua pegang2 etc etc…. heeiiii bukan mcm ardell dgn suami nih dah merata picture sana sini sebelum kawin.. time nikah acah2 gigil kekonongggg euwww!!! sbb tuh org menyampah.. acting biasa dah laaaa ardell nih excited mcm beruk…

Loading...