(VIDEO) Isu Tarian Lucah : Normah Damanhuri Akhirnya Minta Maaf

Hiburan

(VIDEO) Isu Tarian Lucah : Normah Damanhuri Akhirnya Minta Maaf

Betul kata orang, seorang ibu sanggup melakukan apa sahaja untuk anaknya. Begitu juga dengan pelakon Normah Damanhuri yang tampil memohon maaf secara terbuka berkenaan isu tarian lucah di perkahwinan anaknya, Ahya Rosli.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Normah menjelaskan beliau juga agak terkejut dengan aksi tarian itu dan tidak sangka lelaki berpakaian menyerupai wanita itu akan mengenakan pakaian seksi dan melakukan aksi ghairah.

Terdahulu, gara-gara aksi tarian lucah itu, netizen melancarkan kempen Boikot Keluarga Damanhuri. Rata-rata netizen mengkritik tarian itu sangat tidak sesuai untuk majlis tersebut yang bertemakan tradisional Melayu selain memberikan pengaruh kepada masyarakat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. remy

    April 9, 2019 at 2:32 pm

    makcik dah booking ke pondan2 tu utkmenari atas kubur makcik?

  2. yesss....

    April 9, 2019 at 1:38 pm

    sebenarnya takut kena boikot je tu….sbb tu mintak maaf….padahal aritu ckp mendongak langit,anjing2 kan netizen…si anak laki die pon bole tahan bahasa….hurrmm…xpe makcik,kami trima permohonan makcik tp boikot tetap boikot…..haaa gituuuuu

    • Anonymous

      April 9, 2019 at 2:47 pm

      takut produk pepet anak dia tu tak laku lah tu…
      ramai dah banned produk ank dia… geli oiiii nk mkn bila tgk perangai anak beranak ni

  3. faraj

    April 9, 2019 at 1:07 pm

    “Tak payah minta maaf, bukan nya penari tu kawin sesama jenis, dia cuma cari sesuap nasi…bukan nya mencuri duit Rakyat mcm Bossku bodoh tu…!!!

  4. esah jendul

    April 9, 2019 at 12:22 pm

    takut kena boikot la tu…xpa la job pun dh sendu kan…klo tgk makcik ni dulu ikut si KM g thailand kot…mn pakai tudung..pki topi je…blh tahan rugged gak makcik ni

  5. bukan peminat pun

    April 9, 2019 at 12:08 pm

    ehhh??? minta maaf pulak dah??? bkn hari tu 1 family ke membongkak sampai anak dia panggil org anjing???? nenek kata terkejut pasal tarian tu ye..hari tu bkn kata diaorg sekeluarga memang dah tau pasal tu & semua dah setuju??? adoiiii..kaki belit la korang sekeluarga ni…
    *dah kena boikot baru terngadah nak mintak maaf

Loading...