Video Isteri Matyo Memaki Hamun Pegawai Keselamatan Di Airport

Trending

Video Isteri Matyo Memaki Hamun Pegawai Keselamatan Di Airport

Pak Cik bodoh la pak cik.

Advertisement

p/s cerai je bini kau tu matyo. kesian kau nak tanggung dosa dia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. Olive

    February 2, 2014 at 4:31 pm

    And one of the most challenging aspects of producing these blogs is coming up with blog post ideas.
    Who knows, you could get the mother lode
    of very helpful information that will help you make a terrific article for
    your weblog.

  2. Pingback: Parodi Isteri Matyo Kurang Ajar | Informasi Dot My

  3. Nas84

    September 25, 2013 at 3:44 pm

    hmmm …nampak bini matyo ni sendiri yang bodoh sampai tak tahu mane baik mane buruk..die ngat memaki hamun tu benda yang baik smp mendonlod video yang tkena batang idung sendiri..ish2..

  4. razzack04

    September 25, 2013 at 12:27 pm

    Masa kat Red Warrior dulu ok je Mat Yo ni… lepas keluar TRW, macam2…. main tak pandai, jaga bini tak pandai… apa kau pandai YO ? Bini Mat Yo ni memang kerabat…. kerabat pokok nyor… (Dlm slang kelate ngan ganu baru faham)

Loading...