August 6th, 2018

Dikecam kerana isu merampas mikrofon seorang peserta I Can See Your Voice Malaysia, penyanyi Haqiem Rusli tampil mempertahankan tindakannya itu. Menurut Haqiem dia hanya ingin berseronok sahaja dan meminta agar netizen berhenti berfikiran negatif dan mencari kesalahannya.

Netizen jangan terlalu nak mencetus sangat fasal program itu. Kita nak have fun sahaja. Jangan terlalu negatif, jangan terlalu nak cari kesalahan saya. Terima kasih.

Pelawak dan pengacara Jihan Muse yang turut menjadi panel jemputan rancangan realiti tersebut turut memberikan komennya mengenai isu Haqiem ini. Jihan memberikan kata-kata semangat buat Haqiem untuk abaikan sahaja segala komen negatif orang ramai.

Haqiem pada masa yang sama memberitahu beliau sudah lali dengan kecaman dan akan terus positif.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Kaki Foto


35 responses to “(VIDEO) Hanya Nak ‘Have Fun’, Netizen Berhenti Cari Salah Saya – Haqiem Rusli Komen Isu Rampas Mic”

  1. damai says:

    kalau kata nak having fun, kan boleh peluk bahu peserta atau diri sebelah2 nyanyi sama2, bukan dgn merampas mic dan belakangkan peserta, itu bukan fun bodoh itu biadap, selamat bukan dapat peserta yg senang panas kalau tdk mmg nak kena tumbuk juga si HR nie. Biadap, joke and having fun itu ada cara dia. yg si Jihan Muse x habis2 backing perkara sebegini knp, dah x ada job ker Jihan, itu sebab meroyan sama

  2. PALA BANA KO TU JUST HAVE FUN! NAMPAK SANGAT JENIS TAK DAPAT TERIMA KRITIKAN..BANGGANG ABADI..KO KEMURUNGAN DISEBABKAN KEMINTAPUJIAN KO TU! NAK MINTA PUJI TAPI TAK DPT PUJIAN..PUIK!

  3. hjk says:

    guys jgn kecam die, kang depress lagi smbil wat conference sambil nangis guysss

  4. jemah says:

    kau boleh je bawak mic lg 1 nyanyi sama dgn budak tu…daripada ko rampas mic macam tu…please lah! belajar hormat orang dan belajar adab.

  5. hakak says:

    jihan ni banyak urat putus kot, tu yg lately ni asyik gila back up org acah2 bagus ni.. hari tu si paezah.. skrg budak ni pulak.. yg si budak ni pun, rimas plk tgk asyik pakai spek hitam je.. ko juling ke dik?

Loading...