Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Gurau Kasar Persenda Kaki Sherry Al Hadad Gemuk, Ayda Jebat Dikecam Netizen

Bersempena dengan jualan mega 11.11 sebuah portal membeli belah atas talian terkenal telah mengadakan konsert khas. Antara artis yang dijemput untuk membuat persembahan adalah Ayda Jebat.

Advertisement

Bagaimanapun, bukan persembahan Ayda yang menarik perhatian tetapi  gurauan beliau yang dikatakan agak kasar ketika temu bual ‘backstage’ bersama hos Sherry Al Hadad.

Selepas rancak berborak timbul pula topik berkaitan lumba lari, Ayda ada berkata beliau tidak mungkin akan menjuarai pertandingan seperti itu kerana kakinya pendek. Pada masa yang sama beliau juga mengatakan Sherry  juga tidak boleh berlari kerana mempunyai saiz kaki yang gemuk.

Apa yang dikatakan Ayda itu mengundang kemarahan netizen yang rata-rata menganggap tindakan selebriti itu agak kurang ajar dan seakan ‘body shaming’ Sherry.

Netizen tuntut Ayda membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Sherry kerana memalukan hos tersebut ketika siaran secara langsung.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. leez

    November 12, 2018 at 11:46 am

    what do you expect from AJ. Dia bimbo kot.
    yang support AJ or body shaming (acah2 gurau), mesti korang pun suka gurau benda sensitif kan? Rasanya gurau biarlah bertempat, kalau dengan kekawan kat kedai mamak ok la, ni national TV, live pulak tu, simpan sikit bodoh ya

  2. Sambalado

    November 12, 2018 at 10:51 am

    Kita yg tau gurau kasar utk kwn yg jenis toyer, kalau yg hati tisu, kita pn x berani..lek…lek….la, sikit hal je..kalau sikit2 kemurungan duk umah kwn ngan kucing jelh..

    • Anonymous

      November 12, 2018 at 11:46 am

      gurau toyer pun bukan live kan… gurau sesama meja bulat kan…. ko kene live depan org ramai haaa time tu baru meroyan2 ayat ko

    • Anonymous

      November 12, 2018 at 12:32 pm

      cube kalau ko live 1 msia tgk pastu kawan ko bahan ko gemok ke hitam ke kurus kering ke ape ke, ko suke ke? membahan ade batasnye, bukan melibatkan fizikal sesorg. cube kalau aku tgk ko depan2 pastu muke ko leper mcm pinggan aku cakap kuat2 ko suke ke sentap hahahahahaha

    • Syukur nikmat

      November 12, 2018 at 12:53 pm

      Tak pun !!! Alhamdulillah……dah Allah bagi gitu, terima je lah
      Anggap apa yg org kata hina pd kita tu akn dtg rezeki dpd allah. Itu je.

  3. cek mek molek

    November 12, 2018 at 10:46 am

    kemonla… saya rasa sbb benda ini tak sengaja terkeluar dari mulut ayda jebat secara spontan, tmbah2 lgi dgn sherry alhadad yg mmg sempoi, mcm kawan2 la gituuu… cuba klau sebelah ayda tu adibah noor ke, siti nurhaliza ke, dayang nurfaizah ke, mungkinla dia akn lebih berhati2 dlm berkata, tapi nk cakp kat sini tak kira la apa status seklipun, kaya miskin, duda janda, besar kecik, mmg awk kena jaga percakapan lagi2 dlm event yg live mcmni, but sya pelik gak sherry tu xde pun nk kata awk pendek ke ketot ke, so saya boleh katakan sherry lebih professional.. kemonla retis2 ni pun, u all ni public figure, jgn nk samakan dgn org awam yg tak muncul kat tv, perbuatan kena jaga jgn main sedap je nk bercakap, btw ayda saya suka lgu2 awk, bila lagu mata awk dinobatkan lagu terbaik msia apm2018 pun saya rasa awk layak tapi bila dgr ucapan awk yg terlalu “bangga” bagi saya tak perlu nk over sgt bila awk kata lgu awk tak diterima kat msia, kalu awk mrendah diri pun dah bagus sgt da (n plis kurgkan gedik) ,masa ask2018 pun sama, awk tercalon top 5 tapi awk kata “wpun tak menang, dapat top 5 kot”, hello kemonlaa.. awk tetap nk anggap awk terbaik, ya mmg terbaik la sb dah top 5 tpi tak perlu la nk masuk bakul angkat sendiri… tolongla artis2 yg bbnu ni, silala beradab sopan, buktikan yg anda mmg boleh dicontohi oleh followers anda, maafla jika saya kata sehingga ke hari ini, belum ada lagi yang boleh menggantikan penyanyi num 1 negara.. bukan sbb suara tapi sbb attitude!

  4. faraj

    November 12, 2018 at 10:35 am

    Biasa lah Gurau2……Tapi Dato Alif punya Gurau sampai Rosak kan Industri Seni Malaysia..!! nk sgt Zamani kan, nk ikut suara, semua suara dlm GV sedap2 belaka..!! GV mencari Penyanyi kualiti, bukan penyanyi cap (Ayam).. tak kuar suara lah lupa lirik lah…!!! tercemar lah GV yg jutaan Penonton tgk dlm TV..mcm low Class plak.GV. pastu boleh plak gi FINAL…dh ler industri Malaysia tenat ..tambah plak Dato Alif buat lawak amik Zamani.( Tahu lah dia taja) org lain yg bermatian2 , pastu Zamani tg tk nyanyi & Lupa lirik yg trok boleh gi Final..!! ..satu Jer nk Cakap Hetty Sarlene walau pun saya kurang kenal tapi suara & Persembahan dia Mantap..!! Amelina / btol lew Ramli MS ckp suara mendatar …penyanyi Karaoke pun Boleh nyanyi.!! itulah Maksud Ramli MS..Noryn Aziz nyanyi Mendatar pun boleh dpt Top …Juri GV pun dh tk PRO kecuali Ramli MS jerr…!! Sumpah pasni tak mahu tgk apa2 lagi pertandingan @ Nyanyian Melayu….bodoh punya GV… baik bagi Hadiah palsu dr Rosakan Industri Nyanyian (GV)…kanina …….!!!

  5. cek mek molek

    November 12, 2018 at 10:22 am

    kemonla… saya rasa sbb benda ini tak sengaja terkeluar dari mulut ayda jebat secara spontan, tmbah2 lgi dgn sherry alhadad yg mmg sempoi, mcm kawan2 la gituuu… cuba klau sebelah ayda tu adibah noor ke, siti nurhaliza ke, dayang nurfaizah ke, mungkinla dia akn lebih berhati2 dlm berkata, tapi nk cakp kat sini tak kira la apa status seklipun, kaya miskin, duda janda, besar kecik, mmg awk kena jaga percakapan lagi2 dlm event yg live mcmni, but sya pelik gak sherry tu xde pun nk kata awk pendek ke ketot ke, so saya boleh katakan sherry lebih professional.. kemonla retis2 ni pun, u all ni public figure, jgn nk samakan dgn org awam yg tak muncul kat tv, perbuatan kena jaga jgn main sedap je nk bercakap, btw ayda saya suka lgu2 awk, bila lagu mata awk dinobatkan lagu terbaik msia apm2018 pun saya rasa awk layak tapi bila dgr ucapan awk yg terlalu “bangga” bagi saya tak perlu nk over sgt bila awk kata lgu awk tak diterima kat msia, kalu awk mrendah diri pun dah bagus sgt da (n plis kurgkan gedik) ,masa ask2018 pun sama, awk tercalon top 5 tapi awk kata “wpun tak menang, dapat top 5 kot”, hello kemonlaa.. awk tetap nk anggap awk terbaik, ya mmg terbaik la sb dah top 5 tpi tak perlu la nk masuk bakul angkat sendiri… tolongla artis2 yg bbnu ni, silala beradab sopan, buktikan yg anda mmg boleh dicontohi oleh followers anda, maafla jika saya kata sehingga ke hari ini, belum ada lagi yang boleh menggantikan penyanyi num 1 negara.. bukan sbb suara tak sedap (boleh kira berapa je yg sedap) tapi sbb attitude!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top