Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Gimik Model Terbaring, Fazura Didakwa Tiru Konsep Dries Van Noten

Ramai yang terpukau dan memuji betapa uniknya konsep model terbaring di pentas peragaan KLFW2018 dan Nur Fazura tampil dengan gaya ‘catwalk’ yang penuh dengan keyakinan. Memang gempak habis sehingga tetamu yang hadir pada acara tersebut bersorak dan memberikan tepukan tanda mereka memberikan sokongan kepada Fazura.

Advertisement

Terbaru, sebuah akaun Instagram dengan nama  Diet Prada mendedahkan Fazura sebenarnya meniru konsep pereka fesyen antarabangsa, Dries Van Noten.

 

Advertisement

Dries mula memperkenalkan konsep itu untuk pertunjukan fesyen Summer Spring 2015.  Kesemua model akan muncul di pentas dan terduduk ataupun terbaring sebelum pereka fesyen muncul dari belakang pentas.

Kami sertakan video ‘catwalk’ Fazura dan juga Dries. Cuba anda bandingkan.

Apabila lihat video diatas memang banyak persamaan antara gimik Fazura dan Dries. Fikir positif, mungkin Fazura tidak berniat untuk meniru cuma mengambil inspirasi daripada konsep pereka fesyen antarabangsa itu.

Sumber Berita : Fauzi Aminudin & Diet Prada

Kredit Video : Fashion Channel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 Comments

  1. Anonymous

    August 14, 2018 at 1:14 pm

    alahai peminat dunia fesyen memang tau ini bukan idea baru. saban tahun org akan buat gimik mcm2 dah ramai yg ulang tayang idea yg sama. so what? you sendiri yg tak tahu and konon nak expose org cedok idea org. pirahhhhh

  2. Anonymous

    August 14, 2018 at 12:23 pm

    Fazura mmg fakejura..mmg diakui pun..dh kantoi..pi lh serang..

  3. Pemerhati

    August 14, 2018 at 12:16 pm

    First of all Fazura never claim that it was the 1st in the world….so leave that alone. I agree Nara TERLAMPAU BANYAK ADVERTISEMENT. You are sick! Kalau pdl Lofa sampai kena tanya la kenapa x post kisah lofa tetk tajam baru nk post….you are so bias! Lofa byr u bulan2 eh?

    • Anonymous

      August 14, 2018 at 12:46 pm

      sama je klau u tgk rotikaya pun pro fazura..so fair laaa..

  4. momoko

    August 14, 2018 at 10:45 am

    kalau betul pun dia tiru tak salah kot..inspirasi je tu..mcm netizen kalau suka or minat kat artis tu mmg diaorg akan tiru or ikut style artis yg diaorg minat..tp tak dpt nk ikut 100%.sama jugak cam drama melayu tv3 tiap2 kol 7 tu..suma tiru jln cerita dari novel.. bhahahahaha NORMAL kot nak ikut inspirasi org lain..think positif la..apadaaaaaaaa..

  5. Anonymous

    August 14, 2018 at 10:17 am

    Facing Up with Fazura tu pun dah tiru Keeping Up with The Kardashian.

    FAKEJURA= PENTIRU

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top