(VIDEO) Gimik Model Terbaring, Fazura Didakwa Tiru Konsep Dries Van Noten

Hiburan

(VIDEO) Gimik Model Terbaring, Fazura Didakwa Tiru Konsep Dries Van Noten

Ramai yang terpukau dan memuji betapa uniknya konsep model terbaring di pentas peragaan KLFW2018 dan Nur Fazura tampil dengan gaya ‘catwalk’ yang penuh dengan keyakinan. Memang gempak habis sehingga tetamu yang hadir pada acara tersebut bersorak dan memberikan tepukan tanda mereka memberikan sokongan kepada Fazura.

Advertisement

Terbaru, sebuah akaun Instagram dengan nama  Diet Prada mendedahkan Fazura sebenarnya meniru konsep pereka fesyen antarabangsa, Dries Van Noten.

 

Dries mula memperkenalkan konsep itu untuk pertunjukan fesyen Summer Spring 2015.  Kesemua model akan muncul di pentas dan terduduk ataupun terbaring sebelum pereka fesyen muncul dari belakang pentas.

Kami sertakan video ‘catwalk’ Fazura dan juga Dries. Cuba anda bandingkan.

Apabila lihat video diatas memang banyak persamaan antara gimik Fazura dan Dries. Fikir positif, mungkin Fazura tidak berniat untuk meniru cuma mengambil inspirasi daripada konsep pereka fesyen antarabangsa itu.

Sumber Berita : Fauzi Aminudin & Diet Prada

Kredit Video : Fashion Channel

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

72 Comments

  1. Anonymous

    August 14, 2018 at 10:13 am

    Facing Up with Fazura tu pun dah tiru Keeping Up with The Kardashian.

    Pentiru selamanya!!! Xde idea sendiri kerrr

  2. Anonymous

    August 14, 2018 at 10:10 am

    cuba tgk ig ashleyishamaofficial, dia pun dah say sorry dgn fazura dan dah delete pun apa yg dia post tu…chill la guys… diaorang ok je pun tp kite ni je yg sibuk nak membawang…..lahaiiii…

  3. MISS FAKE IN THE WORLD

    August 14, 2018 at 9:59 am

    Sebenarnya fakejura ni masa di pavillion tu dia pergi kiss dan hug lelaki pakai sweather putih tu. Dalam insta story dasha sultan ada up. Lepas tu cepat2 fakejura suruh PA dia deleted. Dah ada suami mcm fattah sanggup terima masa silam dia yg teruk tu pon tp masih gedik yg peluk jantan lain. Malula dgn family fattah. Memang kaki fake!

    • ika

      August 14, 2018 at 11:34 am

      omg makcik bawang, tak suka tapi stalk pulak ig dasha.

  4. Anonymous

    August 14, 2018 at 9:50 am

    MISSFAKE MEMANG KAKI CIPLAKK.
    #BELOFA PON DIA NK TIRU JADI BEFAZ
    SAPE NK JD KAKI PORN MCM DIA.
    PADAN MUKA TAK LAKU KOLEKSI BEFAZ DIA. PATOT LETAK BEFAKE.
    APA BENDA TIRU ORG PUTIH LANGKAH3 BADAN ORG. MAK KO X AJAR KE. BANTAL PON TAK BOLEH LANGKAH, INIKAN PULAK ANGGOTA BADAN. XDE ADABBB

    • Anonymous

      August 14, 2018 at 10:40 am

      BEFAZ dah wujud way earlier sebelum minah Zouk launched BELOFA lah. Sapa yang ciplak sapa? Bangang apa kau ni

    • Anonymous

      August 14, 2018 at 11:40 am

      wakkk luuu #belofa dah guna dua lepas lagi pon aku tgk dah ada.. ko pergi tgk ig neelofahijab. scroll post lama situ pon dah ada belofa. puihhh befaz, bangang abadii pentaksub fakejura

    • Anonymous

      August 14, 2018 at 12:50 pm

      2 tahun??Nampak sangat menipu.Apasal tak cakap 5 tahun aje!!Minah Zouk tiru style silang Sugarscarf kau tak cakap apa pulak ye.Dia ciplak tak mengaku siap cabar saman lagi.Tak apa yang penting,Fazura dapat Fattah kah!

  5. dakumanis

    August 14, 2018 at 9:42 am

    sampai menghina begitu sekali ….. ni golongan akhir zaman …