Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Gimik Model Fazura Terbaring Di KLFW Buat Penonton Terpukau

Nampaknya minggu ini penuh dengan berita hangat selebriti di KLFW. Kali ini, pelakon jelita Nur Fazura pula menjadi perhatian penonton di acara tersebut.

Advertisement

Fazura telah membuatkan ramai yang terpukau dan bersorak apabila membuat gimik yang cukup epik apabila membawa jenamanya, Fazbulous dengan gaya yang tersendiri.

Mana tidaknya, semua model terbaring di atas pentas peragaan sambil Fazura ‘catwalk’ dengan penuh rasa yakin dan menampakkan karakter wanita yang sangat ‘independent’, memang tahap antarabangsa!

Rata-rata netizen memuji gimik Fazura itu dan berpendapat isteri kepada Fattah Amin itu tidak perlu ‘try hard’ untuk tampil menarik dan memang seorang ‘fashionista’ sejati serta layak digelar ikon fesyen.

Advertisement

Wah, kami sendiri pun terpukau saat menonton video Fazura di atas, memang gempak habis. Tahniah kerana berjaya mencipta satu kelainan.

Kredit Foto : MindQuest Production

Kredit Video: Wow Malaysia

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 Comments

  1. Joe

    August 14, 2018 at 10:37 am

    Aku lelaki, kalau dpt lofa ke fazura, tak kisah aku sebat je..

  2. Kakfake

    August 14, 2018 at 12:48 am

    Peminat kakak fakezura paling banyak bodyshaming org. Paling gelinirg cakap cantik asli padahal hidung pun fake hahaha buta btl peminat bekas xxxxxx

  3. Joshphine Phillip

    August 14, 2018 at 12:18 am

    Yg nmpk komen2 kat sini byk yg sebut body shaming..alahai sedor lh sikit ooii..faezah elai ckp tersasul pun kecam teruk..kau org body shaming kat lofa n pajura xpe pulak..muhasabah diri lh weii..

    • Anonymous

      August 14, 2018 at 12:59 am

      Betul tu paku dulang paku serpih..

  4. Anonymous

    August 13, 2018 at 11:21 pm

    Udah2 ler cite pasal pajura ni…buat2 suci murni pulak…minah stok geli2 kerabat…sekurang-kurangnya neelofa tu wlupun byk kerabat nak kenal termasuk kerabat yg geli2 pajura tu…neelofa tolak secara baik…x ambil kesempatan utk digeli-gelikan…pajura ni pun sama try hard nak jadi penyanyilah…apalah…sejak dpt laki pelakon baru nak up tu (turun taraf dari kerabat dapat bbnu)…makin mengeletis…

  5. Anonymous

    August 13, 2018 at 10:59 pm

    boringla pajura nie..playsafe sgt..

Loading...
To Top