Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Gimik Model Fazura Terbaring Di KLFW Buat Penonton Terpukau

Nampaknya minggu ini penuh dengan berita hangat selebriti di KLFW. Kali ini, pelakon jelita Nur Fazura pula menjadi perhatian penonton di acara tersebut.

Advertisement

Fazura telah membuatkan ramai yang terpukau dan bersorak apabila membuat gimik yang cukup epik apabila membawa jenamanya, Fazbulous dengan gaya yang tersendiri.

Mana tidaknya, semua model terbaring di atas pentas peragaan sambil Fazura ‘catwalk’ dengan penuh rasa yakin dan menampakkan karakter wanita yang sangat ‘independent’, memang tahap antarabangsa!

Rata-rata netizen memuji gimik Fazura itu dan berpendapat isteri kepada Fattah Amin itu tidak perlu ‘try hard’ untuk tampil menarik dan memang seorang ‘fashionista’ sejati serta layak digelar ikon fesyen.

Advertisement

Wah, kami sendiri pun terpukau saat menonton video Fazura di atas, memang gempak habis. Tahniah kerana berjaya mencipta satu kelainan.

Kredit Foto : MindQuest Production

Kredit Video: Wow Malaysia

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 Comments

  1. WickEd

    August 13, 2018 at 7:25 pm

    a huge fail..both Fazura & Lofa pendek..jalan pun tak cantik pasal takde aura model..malukan korang msia..yg boleh carry la jujurnya tanpa menangkan dua2 kateks Faz & Lofa..Yg sesuai Elizad, Zahirah, adik Natasha Hudson, kak Nasha Aziz, kak Erra Fazira..pelakon baru tu Ain Endruce..yang kurus tinggi slim jalan tak ganas baru kena

  2. Anonymous

    August 13, 2018 at 5:34 pm

    Hahaha..kau org komen bagai nk rak jura..mak mentua,adik kakok ipar semua ada dtg sokong..kau sibuk pehal dia org accept lbh2 patah riuk Tu..

  3. Anonymous

    August 13, 2018 at 5:03 pm

    pajura ni mmg kaki clubbing kot..tgk kt ig story dia terkinja2 & terjerit2 tgk runaway..ntah hape2..buatla perangai elok sikit..awk tu dh wife org..pastu masa mlm last klfw tu..ketat ya amat seluar putih yg dia pkai..dh nmpak kesan miss V..x der plak org nk viral & kecam…

    • Alip Syuk

      August 13, 2018 at 11:22 pm

      Haters tp stalker, kesian

  4. Hidung Bunga Seroja

    August 13, 2018 at 4:19 pm

    Fazura dok langkah2 org ni pun nk rasa bangga. Dh maju sgt ke org melayu pekan ni..class amenda lahai..langkah kat kaji masih boleh terima ni langkah kat kepala tu yg nmpk banggang..dh nmpk mcm org menggong,style merapu. Baju no komen tapi tali pinggang pakai mcm org gu motong gotah..hihi

  5. Guni Tepung

    August 13, 2018 at 3:17 pm

    Apalah nak dibanggakan sangat. Tak da apa yang spesel pun. Pak Mat tempe, Pak Atan ada kucing, KakLimah dikatakan Hantu, dll. pun tak leh nak pakai pesen ko tu. Cuba la cipta pesen baju yang praktikal dan sesuai. Semua peringkat umur boleh pakai ikut majlis dan suasana.

Loading...
To Top