Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Gimik Model Fazura Terbaring Di KLFW Buat Penonton Terpukau

Nampaknya minggu ini penuh dengan berita hangat selebriti di KLFW. Kali ini, pelakon jelita Nur Fazura pula menjadi perhatian penonton di acara tersebut.

Advertisement

Fazura telah membuatkan ramai yang terpukau dan bersorak apabila membuat gimik yang cukup epik apabila membawa jenamanya, Fazbulous dengan gaya yang tersendiri.

Mana tidaknya, semua model terbaring di atas pentas peragaan sambil Fazura ‘catwalk’ dengan penuh rasa yakin dan menampakkan karakter wanita yang sangat ‘independent’, memang tahap antarabangsa!

Rata-rata netizen memuji gimik Fazura itu dan berpendapat isteri kepada Fattah Amin itu tidak perlu ‘try hard’ untuk tampil menarik dan memang seorang ‘fashionista’ sejati serta layak digelar ikon fesyen.

Wah, kami sendiri pun terpukau saat menonton video Fazura di atas, memang gempak habis. Tahniah kerana berjaya mencipta satu kelainan.

Advertisement

Kredit Foto : MindQuest Production

Kredit Video: Wow Malaysia

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 Comments

  1. Joyah pok pek

    August 15, 2018 at 3:52 am

    Tak nak komen sal fazura or lofa..just nak ckp kat Msia je yg perangai kemaruk artis kuar wat fashion show semua pakat bangun berdiri pegang phone ambik vid dan gmbr.. internasional level semua mana da cm gini..duduk proper menilai bakat, artistic dan quality pakaian dan rekaan..lps tu tepuk tgn,senyum dan angguk2 kepala je tanda kagum and appreciate talent yg ada..Malaysia KLFW..msh kebelakangan jauh kebelakang lagi dr internasional level

  2. Shame

    August 14, 2018 at 1:50 pm

    Pajura lubang idung kembang macam usop sentorian. Alih2 buat idung jadi mancung tajam. Tengok dekat mmg pelik. Korang ni bengong sajung plastik senduk kemek. Lopa punya idung ori paham.. besa lke lebar ke buncit ke. Ori.. bkn kemek plastik simpanan kene reject fake mcm gampang, pkul perempuan kt kelab merokok minum arak video tumblr melambak kt internet sape lagi fazura kimk

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top