August 13th, 2018

Nampaknya minggu ini penuh dengan berita hangat selebriti di KLFW. Kali ini, pelakon jelita Nur Fazura pula menjadi perhatian penonton di acara tersebut.

Fazura telah membuatkan ramai yang terpukau dan bersorak apabila membuat gimik yang cukup epik apabila membawa jenamanya, Fazbulous dengan gaya yang tersendiri.

Mana tidaknya, semua model terbaring di atas pentas peragaan sambil Fazura ‘catwalk’ dengan penuh rasa yakin dan menampakkan karakter wanita yang sangat ‘independent’, memang tahap antarabangsa!

Rata-rata netizen memuji gimik Fazura itu dan berpendapat isteri kepada Fattah Amin itu tidak perlu ‘try hard’ untuk tampil menarik dan memang seorang ‘fashionista’ sejati serta layak digelar ikon fesyen.

Wah, kami sendiri pun terpukau saat menonton video Fazura di atas, memang gempak habis. Tahniah kerana berjaya mencipta satu kelainan.

Kredit Foto : MindQuest Production

Kredit Video: Wow Malaysia

 

 


85 responses to “(VIDEO) Gimik Model Fazura Terbaring Di KLFW Buat Penonton Terpukau”

  1. Joyah pok pek says:

    Tak nak komen sal fazura or lofa..just nak ckp kat Msia je yg perangai kemaruk artis kuar wat fashion show semua pakat bangun berdiri pegang phone ambik vid dan gmbr.. internasional level semua mana da cm gini..duduk proper menilai bakat, artistic dan quality pakaian dan rekaan..lps tu tepuk tgn,senyum dan angguk2 kepala je tanda kagum and appreciate talent yg ada..Malaysia KLFW..msh kebelakangan jauh kebelakang lagi dr internasional level

  2. Shame says:

    Pajura lubang idung kembang macam usop sentorian. Alih2 buat idung jadi mancung tajam. Tengok dekat mmg pelik. Korang ni bengong sajung plastik senduk kemek. Lopa punya idung ori paham.. besa lke lebar ke buncit ke. Ori.. bkn kemek plastik simpanan kene reject fake mcm gampang, pkul perempuan kt kelab merokok minum arak video tumblr melambak kt internet sape lagi fazura kimk

Loading...