Written by AbangNara | November 25th, 2013

Abang Nara sudah mula terasa kemeriahan majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin apabila menonton video Save The Date bakal pengantin baru ini. Menggunakan lagu tema “A Thousand Years” nyanyian Christina Perri, terserlah betapa romantik dan utuhnya percintaa mereka berdua. Jiwang!!!

save the date che ta

Jangan korang pulak yang feeling lebih-lebih sudah la. Sila tonton videonya di bawah:-

Terbaik kan? Tak sabar rasanya nak menunggu tarikh 11.12.13 kelak. Pasti waz ke da baz punya. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit info Astro Awani.

save the date che ta
save the date che ta
save the date che ta
save the date che ta
save the date che ta
save the date che ta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to (VIDEO & GAMBAR) Save The Date, Rozita Che Wan & Zain Saidin, 11.12.13

  1. Aku says:

    x d nafikan…wlpn cik ta ni dh berumo tpi dia masih lawa…pic y cik ta rambut panjang tu cantik..tpi y pakai baju putih tu kurang sikit…x sesuai kot rambut dia…

  2. BEDAH MAMBAU says:

    TANIAH CHE TA & ZAIN!!
    HAPPY FOR BOTH OF U!!!

    seyes che ta sgt gorjessss kalah ank daraa……omg…suka sgt tgk gaun putih dia tu..mcm princess….ssape2 yg kutuk2 tu tw la jeless..korang tk mampu kan…..ke tk cntik mcm dia?

    tk suka kutuk..nth ape2..tk suke tk pyh la klik..dasarrr keyboard warrior!!! huh!!!

    • Anonymous says:

      gaun che ta memang cantik.. tapi utk gadis baya anak dia jerlah…dah tua cam che ta nampak macam nenek yang tak sedar diri pulak..

  3. me says:

    fight la wedding of the year ngn che ta n zain..lps tue jovian n nina… gasak…pape pn che ta janda termahal dikalangan artis2 yg jnda… tbaekkkkkk! *hope sume slamat..rimas da ak tgk*

  4. roro sipendekar says:

    apa jugak masalah korang2 ni ye? tak suka xpayah tengoklah, lepas tu pakat dok meroyan, pelik benor korang ni…. doakan ajalh yg terbaik utk dia dan bkl suami dia… dahlah ckp bukan2, ada pulak yg menyamar jadi cik ta… Lepas tu cari dosa.. fitnah orang, cik ta makin bahagia, korang pulak makin sengsara, tak senang duduk dok tengok orang senang, cik ta dapat pahala free ja….

  5. nonamanes says:

    Wow wow wow

  6. eh! says:

    dh basi la cte dorg ni.. x abis2 drp awl thn..

    nara, cer cari cite aerel n umi nazeera. dgrnye dorg mmg btol2 nikah b4 ngn wawa lg, tp rahsia.

  7. Bulat says:

    Rozita Che Wan, 40, akan turut menerima wang hantaran sebanyak RM23,200 dan mas kahwin bernilai RM9,300 daripada Zain Saidin. Turut disertakan ialah sebentuk cincin yang berharga RM93,300. ~~~~ Aah.. agak2 laa.. memang laa majlis ko.. duit ko.. tapi nanti dah tua… sakit sane sini xde duit nak buat terapi ko mintak masyarakat bantu.. pastu bile x cukup ko salahkan seniman laa ape laa.. mase ada duit xnak beringat… aku menyampah dengan orang yang riak macam nie.. bukan tuju kat che ta sahaja, tapi semua orang.. xpayah nak bermegah sangat.. dunia nie sementara..

  8. mamatcomel says:

    sabuUUUNnnn!!!di bilik mandi SAAAaaaaBBBUUUnnnnnn!!!

  9. mikamusz says:

    Oh no.. nak kahwin sama tarikh dengan birthday kita,. sentap tau..

  10. Janda hot says:

    laku kau janda dari anak dara. tua2 pon lelaki bujang nak..ko hadooo?

  11. Lisa says:

    Cam mak dgn ank je…

  12. naz says:

    anak dia xkata apa hangka sibuk na buat pa…. pakai duit hangpa ka..

  13. Infiniti says:

    Dah jodoh mereka.. apa-apa pun tahniah.. moga dikekalkan sampai ke akhir hayat!

  14. che su says:

    eii…tk sabaq nk tunggu cheta peknen…aku dpt anak menakan baruuuu…yeyayyy…

  15. cikenet says:

    moga kekal hingga ke akhir hayat….jgn ler dh kahwin juta jutaan…tup2 kuar berita abis sudeyyy….

  16. […] (VIDEO & GAMBAR) Save The Date, Rozita Che Wan & Zain Saidin, 11.12.13 (86) […]

  17. Anon says:

    Dolu2 Ana dahlia n chef riz pun pakai Lagu ni dlm wedding video diorang… 1000 yrs nan ado… Yg nyata 1000 days pun x sampai… Harap Che ta n zain x end up d same… Aminnnn

  18. Haiku says:

    Dolu2 Ana Dahlia n Chef Riz pun guan Lagu ni dlm wedding video diorg… 1000 yrs nan ado… Yn nyata Nya 1000 days pun x lepas… Harap Che Ta n Zain x end up d same… Aminnnnnnnnnn…….

  19. cik kim says:

    Oh please.. that video clip. You have spoiled that beautiful song..

  20. anon anon says:

    Video was made in Putrajaya Precint 11.
    Cantik kannnn?

  21. ayur rodhah says:

    currlass kau ye che jann..bagus laa kau da kawen..senang jiwa raga aku ni haa..x payah kau testing laki aku lagi..

  22. KAK LYYN says:

    Semoga dirahmati Allah :)

  23. […] (VIDEO & GAMBAR) Save The Date, Rozita Che Wan & Zain Saidin, 11.12.13 (94) […]

  24. […] (VIDEO & GAMBAR) Save The Date, Rozita Che Wan & Zain Saidin, 11.12.13 (95) […]