(VIDEO) Gaduh Sakan Dengan ‘Teman Lelaki’ Di Pavillion : Safiey Illias Bikin Gimik Lagi?

Hiburan

(VIDEO) Gaduh Sakan Dengan ‘Teman Lelaki’ Di Pavillion : Safiey Illias Bikin Gimik Lagi?

Drama pergaduhan Safiey Illias dan ‘teman lelakinya’ Syah James nampaknya masih lagi hangat. Semalam, Safiey ada memuat naik video mereka bergaduh sakan di pusat membeli belah Pavillion. Difahamkan, mereka ketika itu menghadiri acara Kuala Lumpur Fashion Week 2018.

Advertisement

Ramai juga yang tertarik dengan aksi mereka berdua ini. Iyalah, lelaki bergaduh dengan lelaki yang berpakaian seperti wanita sehingga ada adegan Safiey melempar barang kepada Syah dan menerajang kakinya.

Ada yang sempat mengusik Safiey dan Syah yang kelihatan memakai pakaian yang sedondon. Kata netizen, mereka masih lagi menyayangi antara satu sama lain. Namun, ada juga sudah bosan melayan kisah mereka ini.

Rata-rata yang melihat video di atas mengatakan apa yang berlaku cumalah lakonan semata-mata dan hanyalah gimik untuk tujuan ‘marketing’.  Segala drama murahan ini hanya mengundang kecaman netizen. Harapnya satu hari nanti Safiey akan diberikan hidayah untuk betul-betul kembali ke pangkal jalan menjadi seorang lelaki sejati.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

42 Comments

  1. zaza

    August 20, 2018 at 7:47 am

    eeeeee…geli la sapa yg dapat jodoh ngan pakwe safie ni.. liwat do… allahuakbar.. dia tak takut balasan allah padanya… sedar lah wahai safie.. jgn menafikan pemberian allah… allah laknat sedemikian…

  2. pakatanbawang

    August 15, 2018 at 12:36 pm

    kecam jugak bf yg bodoh..pintu depan ada…pintu jamban jugak yg ko pilih…

  3. zyx

    August 15, 2018 at 11:18 am

    Apa punca boleh meningkat @ menonjol jumlah golongan LGBT ni dlm m’sia..sb kerajaan ke atau masyarakat yg dah iktiraf golongan mereka..ahli agama byk yg dtg ceramah malah sampai ceruk kg sana tapi kenapa ilmu mcm tak sampai kat masyarakt..ibu bapa byk yg biarkn anak2 mereka jadi LGBT ni malah ada yg bangga..eh eh pelik ni..adakah ini juga Bala bagi umat di akhir zaman..cuba kita renung2kn..

  4. sagi

    August 15, 2018 at 11:07 am

    Seperti biasa, setiap tahun apabila menjelangnya musim Hari Raya Aidiladha, Abang Nara akan menjejakkan kaki ke pejabat Zabeeh Services Sdn Bhd. – saya tahu berkenaan zabeeh ni sebab baca blog tuan. Terima kasih ya! =)

  5. Anakammaporey

    August 15, 2018 at 10:32 am

    Bila lesung bertemu losong..memasing jenuh x tau mane nak cari lubangnya…..hah hah hah…
    Sumbat kat telinga jer la..tu yg paling ketat kotttt