Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Fokus Pada Lakonan, Tak Payah Nyanyi Siap Pakai Make Up – Netizen Kritik Nazim Othman ‘Try Hard’ Cover Lagu Di Matamu

Betul lah kata Sufian Suhaimi, “ A broken heart creates a masterpiece” buktinya lagu Di Matamu bukan sahaja hits tetapi ramai yang mahu menyanyikan semula lagu tersebut termasuklah pelakon Nazim Othman yang berduet dengan Fatin Afeefa.

Advertisement

Baru sahaja memuat naik “cover” mereka di YouTube, ramai yang memuji suara Fatin agak merdu tetapi lain pula buat Nazim.

Walaupun Nazim menyanyi dengan penuh perasaan sehingga menitiskan air matanya, ia langsung tidak menarik perhatian netizen. Malah, ada yang mengatakan Nazim terlalu “try hard” sehingga merosakkan lagi lagu tersebut.

Lebih baik untuk beliau fokus kepada lakonan sahaja. Beberapa netizen turut mengkritik solekan Nazim yang agak “over”.

Advertisement

Pada pendapat kami, nyanyian mereka berdua okey sahaja, maklumlah setiap orang ada cara tersendiri. Lagipun, ia sekadar suka-suka kan? Janganlah terlalu serius mengkritik.

Kredit Video : YouTube Fatin Afeefa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. Mia

    April 6, 2018 at 2:39 pm

    Nazim nak jd mcm artis lelaki korea ye.. suka pakai make up.. x yah la ikut.. dah mcm auw rupanye.. muka biasa pun dah elok kan.. jgn la lebih2 dr bella.. biar la dia sorg cantik.. hehehhehe.. abt ur voice so so je lah kot..

  2. anon sangat

    April 6, 2018 at 2:08 pm

    satu je nak cakap… kesian……

  3. anonymous

    April 6, 2018 at 12:14 pm

    kuat berangan,perasan xklusif tolong berpijak di bumi nyata tahap bakat kau tak kemana kalau kau berbakat dah lama terkenal mcm zulripin,fatah dan ramai yg seangkatan kau dah masuk filem kau masih kat situ berangan nak jadi korea,kat belah mana korea kau pun aku tak nmpak muka berkilat mekap ada la

  4. Anonymous

    April 6, 2018 at 9:41 am

    hmmm, i rasa i dengar suara menyanyi hidung sengau sebelah..

    • Anonymous

      April 6, 2018 at 11:41 pm

      I pun kedengaran sengau nyanyinya.. Nyanyi kat hidung? Suara tkepit mulut tak berapa bkak.. Jerit besau plak..

  5. takeloknipu

    April 6, 2018 at 8:47 am

    tak yah la nyanyi…tak sedap ..

    nyanyi kat bini sudeyyy..tak pun menyanyi dlm bilik ayor….kekekek

Loading...
To Top