(VIDEO) Fazura Bagi “Hint” Sudah Hamil?

Hiburan

(VIDEO) Fazura Bagi “Hint” Sudah Hamil?

Umum mengetahui pasangan sensasi pengantin baru, Fazura dan Fattah Amin kini sedang menikmati percutian bulan madu di Eropah.  Beberapa hari lalu, viral sebuah video dimana Fazura dikatakan memberi bayangan dirinya kini sedang berbadan dua.

Advertisement

Didalam video tersebut, Fazura yang sedang asyik menyapu jem di atas “scone” sehingga ditegur oleh rakannya kerana makan terlalu banyak memberikan respon  berikut “Bukan apa, kot kot mengidam ke apa…kot kot lah I cakap.”  Jawapan Fazura itu membuatkan wanita tersebut serta beberapa lagi rakan mereka merasa teruja dan berdoa agar ia dimakbulkan.

Malah, peminat Fattzura juga berharap agar pasangan itu akan menimang cahaya mata tidak lama lagi dan “hint” ini adalah benar.

Sebelum ini Fazura memberitahu beliau belum bersedia untuk menimang cahaya mata dalam masa terdekat tetapi Fattah mahu menjadi bapa dan sudah pun mempunyai nama untuk bakal anak mereka. Apa-apa pun, kita sebagai manusia hanya mampu merancang tetapi takdir yang menentukan segalanya.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

73 Comments

  1. itu lah itu

    January 10, 2018 at 10:31 am

    Siapa bukan fan fazura sila lah berambus dari sini. Buat apa kau baca? aku kalau xminat mmg xhingin aku nak baca lgsg..apatah lg nak komen..dah bosan,meluat pastu nak bace lg psl artis yg kau tak minat..apsal buang masa kau? puas hati ek kalau dpt hina org? Please get a life guys..aku bukan taksub,tp sedih dgn perangai meleis di tahun 2018 masih camtu jgk..

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 10:57 am

      aku pun sedih dengan perangai meleis yg masih taksub ngan fattzura dan lofattah

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 11:45 am

      kan, mostly yg layan gossip then komen macam taik ni diorang punya hati full of negativity. tu la tak maju2

  2. wigglewiggle

    January 10, 2018 at 10:15 am

    biarlah dorang menambahkan kependudukan 70 juta. yang macik bawang pacik bawang yang tak preggy lagi yang tak kawen2 sibuk kecam orang mari kita sama2 doa yang baik2 utk dorang

  3. Anonymous

    January 10, 2018 at 9:48 am

    hi all in here cuba doa kan yg baik baik-if betul fazura is pregnant doa and let their loveslife runs so well and be happy-what happen to u guys lau ta suka don read any of their articles mudah je bla……u people stil kutuk mereka ask ur self wat do tey do to u ???? If u doa kan ta tentu it wil goes back to guys so respect and be nice.knapa he org kita melayu ni suka dengki dengan kejayaan org or kebahagian org nanti allah bagi hidup u all ta tentu arah ah padan muka…cuba kita kongsi je and doa yg baik baik doa tu wil goes to us juga.so buang kan harsat dengki u all ni kan tahun baru belajar menghormat org be kind,nice and courteous.selamat tahun baru semua

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 11:04 am

      kan… aku pun pelik. tp kenapa fan fattzura asyik nak kecam lofa. diorg tak ask themself wht she done to them ke. knapa he org kita melayu ni suka dengki dengan kejayaan org or kebahagian org nanti allah bagi hidup u all ta tentu arah ah padan muka… even yg kutuk tu bukannya fan lofa pun. macam aku. aku minat ramli kulop. kbye

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 2:34 pm

      aku lagi pelik apepasal ameera n makcik lofa tu kene msuk sini kutuk2 diorg… adik beradik sedara berjemaah jd mulut puaka aibkan fattzura ni…
      aku pun bukan fan diorg.. aku up skit fans mariah carey. kbye.

  4. damai

    January 10, 2018 at 9:37 am

    netizen, knp lah sikit comment negative, semua fans lofa, lofa juga kau org hentam, sudah2 lah. lofa x ada apa2, kau org hentam juga, sudah2 lah pasal fatzurah, dan lofa. please lah move on. penat sey asyik pasal mrk semua

  5. Bob Barli

    January 10, 2018 at 8:55 am

    Aku bukan peminat Lofa tapi perlu ke commenter nak kaitkan semua negative comment tu ialah dari fan Lofa? Owh, please. To be frank, aku pon makin lama makin bosan dgn gosip Fattzura. Semua benda nak cerita.

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 9:17 am

      kalau dah bosan buat apa datang sini komen. butohlah. #pinjam bahasa lobatak fans

    • Bob Barli

      January 10, 2018 at 9:40 am

      Ai.. fanatik fan fattzura ke.. gelabah lebih. Sebab bosan la aku datang sini nk komen kata aku dah bosan. Moron.

    • kesian tgk kau

      January 10, 2018 at 10:23 am

      Bob Barli ni adalah antara manusia yg xgembira n bahagia dalam hidup dia. Suka cari salah org, xsuka tgk org lain bahagia.

    • Bob Barli

      January 10, 2018 at 10:50 am

      kesian tgk kau : Manusia judgemental cm kau la spesis yg patut pupus. kesian jgk kt kau. Kena tayang kebahagian ke baru bermaksud sesorang tu bahagia?

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 1:38 pm

      bodoh kau ni… dah bosan baca pasal fattzura lagi kau bukak story diorg nii pastu ade masa baca komen.. dah tu ko tambah masa lagi nk letak komen pulak… blog nara ni punye byk nara up story tajuk retis lain.. ko bukak jgk nk baca cerita diorg ni… bosan ke bodoh ko sendiri confuse dgn diri sendiri… matilanakkkkk

    • Bob Barli

      January 10, 2018 at 4:45 pm

      Anonymous January 10, 2018 at 1:38 pm : wajib lah baca komen, nk tgk fan mcm kau ni meroyan. Go get a life la dude. Stop fantasizing n day dreaming about Fattzura…

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 11:47 pm

      bob barli kalo bosan asek meroyan.. go get life too loser.. ooh ur life is to read fattzura story.. what a lovely couple u must followed & so must in u to put comment rite dude..
      moron.

    • Bob Barli

      January 11, 2018 at 9:24 am

      Anonymous January 10, 2018 at 11:47 pm : My comment’s nothing to do with fattzura but their news like shit and the worst is fattzura’s obsessive moron like you obsessively defending that shit. Pity.

    • Anonymous

      January 11, 2018 at 4:00 pm

      bob.. u r so obsessive… never failed dude must mentioned fattzura every day life.. secretly have obsession to get update on their news until get bored.. but yes still obsessive followers in here latest news.. bored ke.. u still desperately want to be on list for latest update.. wait nara will update more later… im sure again u like maniac like now with ur eager finger & ur fattzura mindset.. their story in BN become a must click story a mustttt read story by u… then compulsory to add comment… either u r just obsessive moron or stupid moron again n again u visit fattzura story here… bored konon..

    • Bob Barli

      January 12, 2018 at 3:25 pm

      Anonymous January 12, 2018 at 1:55 pm : LOL, seriously your previous accusation was too ridiculous. Next time dont be coward la, use any username. Like ‘asshole’ maybe. It suits you well.

    • Bob Barli

      January 11, 2018 at 4:31 pm

      Anonymous January 11, 2018 at 4:00 pm : Hahahah.. kau dah takde idea sangat ke weyy nak bahan aku sampai boleh see future gitu.. desperate gilaaa…

    • Anonymous

      January 12, 2018 at 1:55 pm

      wakakakaa… till ur get bored… see u again on their next news.. maniac..

    • Bob Barli

      January 12, 2018 at 3:25 pm

      Anonymous January 12, 2018 at 1:55 pm : LOL, seriously your previous accusation was too ridiculous. Next time dont be coward la, use any username. Like ‘asshole’ maybe. It suits you well.

Loading...