Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Fathia Latiff Menangis Kenyataan Disalah Erti?

Umum mengetahui pelakon Fathia Latiff sangat aktif meluahkan pendapatnya menerusi laman sosial Twitter dan setiap status beliau pasti akan mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Baru-baru ini Fathia ada memberikan komen mengenai sebuah artikel yang disiarkan tiga tahun lepas dimana seorang perogol  akhirnya ke tali gantung selepas suspek merogol dan menyembelih mangsanya.

Namun, kenyataan itu disalah erti oleh sesetengah pihak termasuk sebuah blog hiburan tempatan sehingga mengundang kecaman daripada netizen. Untuk pengetahuan semua, Fathia tidak bermaksud untuk memberikan semua perogol peluang kedua tetapi merujuk kepada artikel yang beliau kongsikan itu sahaja.

Terkilan dan kecewa dengan perkara itu, Fathia menerusi Instagram Live beliau tidak dapat menahan  air matanya dan meluahkan perasaan beliau.

Advertisement

Diorang tak boleh suka-suka hati tukar statement orang dan letak inverted commas. Inverted commas digunakan kalau exactly ayat itu sama. Jika sebaliknya, ia akan membawa maksud yang berlainan.Why do you guys hate me so much? Ada Fathia kacau ke?

Bukan semua netizen yang menghentam Fathia, ada yang memahami maksud kenyataan beliau itu dan berharap agar aktres itu terus bersabar atas apa yang berlaku.

Advertisement

Kalau difahamkan betul-betul, Fathia bermaksud untuk mengurangkan sedikit hukuman kepada pesalah. Mungkin dengan cara itu mereka akan insaf dan bertaubat. Walaubagaimanapun, setiap orang mempunyai pemikiran dan pendapat yang berbeza. Apa-apa pun, kami harap Fathia terus bersabar.

 

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. FATHIA FUTURE HUSBAND

    February 4, 2018 at 9:08 am

    LOL..HANG YG BODO..LENKALI PIKIAQ LA SBLM KLUAQ STATEMENT..BODO LAH WEII…XYAH DOK TERIAK BAGAI LA WEII
    #SPEAK GOOD OR REMAIN SILENT

  2. makhayam

    February 3, 2018 at 12:23 pm

    bigo live kau pun netizen tak maafkan, apatah lagi nak maafkan perogol.

  3. Anonymous

    February 3, 2018 at 10:49 am

    cubalah adik kau kna rogol…tau kau sendiri kna rogol…apa perasaan mu…kau ckp banyak mulut..pkai tudung….tpi belakang manauzubilah…..

  4. Syera

    February 3, 2018 at 2:11 am

    Yang kelakarnya, tetap nk tunjuk kereta dia kereta apa. Hehehe…

  5. Anonymous

    February 2, 2018 at 5:59 pm

    Encik Latiff , tolong la kurung minah ni kat rumah . Buat malu nama Encik Latiff je. Apelah perasaaan dpt anak pompuan mcm ni..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top