Written by Bella | May 15th, 2018

Kejelitaan Fasha Sandha memang tidak boleh disangkal lagi, ada yang pernah akui kalau sekali lihat wajah beliau pasti terbawa-bawa dalam mimpi. Semestinya Fasha menjadi pujaan ramai diluar sana.

Terbaru, video tarian lagu Lagi Syantik yang dimuat naik ke akaun Instagram Fasha mencuri tumpuan ramai. Fasha dilihat bergelek sakan sambil menayang pehanya yang putih gebu ketika menyahut cabaran lagu tersebut.

Gara-gara itu juga beliau menerima kecaman daripada netizen yang menganggap gaya tariannya itu terlampau seksi sehingga ada yang berpendapat Fashan kelihatan semakin merepek. Bukan itu sahaja, Fasha seakan tidak menghormati bulan suci Ramadhan yang hampir tiba dengan memuat naik sesuatu yang kurang sopan.

Mungkin tidak mahu melayan lagi kritikan negatif, Fasha bertindak untuk menutup ruangan komen pada “posting” tersebut. Biasalah, bila sedang berseronok kadang-kadang kita boleh “lupa diri” sebentar.

35 responses to (VIDEO) Fasha Sandha Menari Tayang Peha Putih Gebu Undang Kecaman Netizen

  1. Anonymous says:

    Orang perempuan yg sudah ‘berkahwin’ cuma boleh bertahan 4 bulan sahaja selepas hubungan seks yg terakhir. Selepas 4 bulan tidak dapat seks, kelakuan akan jadi tidak keruan jika tidak pandai mengawal nafsu. Huhu. Sorry. Saja bgi info.

    6

    10
    • anon says:

      mana ko dpt info mengarut mcm ni. Nikmat seks tu pd lelaki, perempuan tak sngt.

      14

      7
      • Anonymous says:

        Ye la tu nikmat kat lelaki saja. Nampak sgt kau buta biologi.

        14

        1
        • Kedondong says:

          70% isteri di malaysia fake orgasm Masa buat hubungan ( kajian Durex) maksud buat sex tapi x nikmat pun. Fake sebab nak jaga hati suami.

          30

          1
      • huhu says:

        saya rasa anda silap… kalau belum kahwin tak per… kalau dah kawin tapi bagi statement cam ni… anda belom lagi merasai orgasm perempuan… sian kat husband awak tak pandai cara…

        12

        0
    • Lalang says:

      Haiii bang nara, cite fasha yg tengah panas skrg ni, cite die tengah gile bercinta dgn mat dadah retis suam sengkek!!! Dh tersebar kt forum2, siap bergambar berpelukan, ewww!!
      Fasha fasha, ape punya low class taste kau, kottt ye pon desperate nk berlaki, pilih yg elok! Kau tu ada anak, Mau dicabul anak kau tu dgn mat dadah suam tu!!! Duit hang pon dh banyak sangat keee, sampai nk bela biawak hidup nanti??? Lahai!!!! Sendu nyee hidup!

      7

      0
  2. Anonymous says:

    peha xcantik.

    20

    0
  3. johnny bravo says:

    Janda desperate. Tak malu ke dgn keluarga, lbh2 lagi bapak & adek lelaki. Makin lama makin meluat dgn dia ni. ATTENTION SEEKER.

    22

    0
  4. Sieara says:

    Sejak jadi kawan Abang Sajat ..perangai pun macam abg sajat .

    9

    0
  5. joshua says:

    Kesian, lps kene dump banyak kali, dah jadi tak berapa betol, malu agaknya.
    Haritu perasan mukhlis nak kat dia, sebut psl rindu lah. Hmm….mukhlis org muda & kaya, takkan nak used goods, sedangkan anak dara berlambak2. Kalau mukhlis nakkan artis, baik dia tackle uqasha yg jauh lbh muda & lawa.

    5

    4
    • courts mammoth says:

      wow…used goods huh… imagine if your sister / mom got divorced and other guy have same mentality like you…”this divorcee is a damaged goods I wont marry her” (while ‘doing’ other females~)

      5

      0
    • Mimi says:

      ye ke dara? hehe lelaki banyak pilih janda sebab confirm2 dah jandanya. Daripada acah acah dara tapi tettt.

      1

      1
  6. Anonymous says:

    besar betis.. camtu ada hati nk show off… lari lah sume jantan2

    9

    0
  7. Yekeni says:

    With that kind of calf and thigh, i would hide them instead of flaunting them… too big and shapeless…

    14

    0
  8. Anonymous says:

    hmm, inilah artis yang kamu follow…

    3

    0
  9. anonymous says:

    paha kayu balak kahkahkahkahkah kalau paha fazura best la slimm

    5

    1
  10. fishball says:

    kenapa dia selalu nak jadi attention seeker?? bila kene kutuk pandai nak mengamuk tapi diri sendiri yang cari pasal. sengaja buat bende suruh orang caci maki keji. BUDUH

    13

    0
  11. aih says:

    that thigh… fuh… i wouldn;t mind to stick my face on it.. u rock fasha!..
    x banyak perempuan melayu yang dah kawin jaga cam tu… go girl!..

    2

    7
  12. Seri says:

    Paha bunting gajah….haha…dia perasan cantik agknye menari mcm tu..pastu perasan lawo…nak org puji….puiiiii…
    Janda2…..ko lah antara janda yg mbusukkan janda lain…dah x pasal2 org cop janda ni merenyammm….air naik kat kepala dah makcik ye????

    9

    0
  13. Mona says:

    Salah satu cara menarik lelaki…dia dah susah hati bff dia si sajat tu dah ad boyprendd…tu yg tergugat gak tu….nak xnak kenalah buat sesuatu bg menampakkan kegersangan tu …
    Janda birahhh…janda busuk…

    7

    1
  14. Anonymous says:

    pasah sanda dh sebijik mcm mak haplin

    6

    0
  15. Wekkkkkkk says:

    MAKIN REMAJA DIA NI PERANGAI.

    3

    0
  16. Anonymous says:

    no wonder laa mak mertua kau dulu tak suka kau dgn xhusband.. perangai sebenar mcm ni.. ND janda dulu,xpernah upload video pelik2 mcm kau ni.. elok je aku tengok..

    9

    0
    • Anonymous says:

      Tu pasal bekas mak mertua Nora Danish sampai sekarang masih sayang kat Nora berbanding Fasha ni walaupun Nora dah beranak pinak dgn org lain. Perangai Nora lagi elok dari si fasha ni.

      10

      0
  17. xsuka gemok says:

    yg gemok tu tu xyah join lah, sebok jer

    2

    0
  18. melati says:

    Bukan nya dia Menipu sana sini mcm Neelofa yg ada Kilang kt Vietnam lah, 50 juta lah , Duta Tn50 lah…motif…lantak dia lah..!!

    0

    3
  19. suka suki nyampuk says:

    dulu cakap nora macam2 masa nora jadi janda..
    ~ dia kata dia cuma kongsi hal tertentu je dlm insta.. tak perlu nak update setiap masa
    semu benda nak update..
    ~ jaga anak sahaja tak pergi bersuka ria dgn kawan2 mcm nora
    ~ tak pergi club tinggal kan anak (rasanya skrg mcm dh berjinak balik masuk club)
    sekarang semua tu berbalik balik pada dia sendiri.. dulu sokmo suka perli nora..

    9

    0
  20. Anonymous says:

    Yang Fasha ni aku tak heran pun, dah dia memang retis pun.yang aku heran yg pompuan sebelah pakai tudung meliuk lentok tak brp nak lentok.
    Jgn over cnfident kak, dgn badan ko. Aku xkecam badan ko sebab aku pun sama.kecik skit dri ko.Aku kecam ko pakai tudung, pakai baju dah lengan panjang dah tp sibuk buat bidio mcm ni

    4

    0
  21. Adriana Amira says:

    Paha gajah besar plak tu rase seksi lah

    2

    0
  22. grumpydrive says:

    Walaupin ambil video dlm bilik selerak. Sexy lagi tarian budak melayu perempuan anak artis lelaki muka garang tu. Apa ntah nama bapa budak tu.

    1

    0

Leave a Comment

Optional