Video Eden Hazard Menyepak Budak MILO Swansea City

Trending

Video Eden Hazard Menyepak Budak MILO Swansea City

Kejadian ini berlaku pada Chelsea vs Swansea City dalam Carling Cup pada semalam. Akibat tindakan Eden Hazard itu, beliau dilayangkan kad merah. Bagi admin la admin rasa dua-dua ni bangang, yang budak MILO tu pasai apa nak sorok bola bagai pastu yang Eden ni pasai apa sampai nak sepak-sepak bagai. Bukankah kerja bodoh tu, budak tu tak pasal-pasal dapat sakit, eden pulak tak pasal-pasal kena kad merah.

Tapi admin respect Demba Ba je, beliau sempat memberi bantuan kepada Budak Milo selepas Budak ini di sepak oleh Eden Hazard . Walaupun Agama berlainan, Demba Ba tidak melupakan untuk membantu sesama Insan.

Advertisement

demba ba

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    January 29, 2013 at 2:41 pm

    ingatkan ak sorg yg rasa mcm tu. cite and info byk yang baru dan menarik. tapi bahasa melayunya buat tak menarik.

    • Anonymous

      February 15, 2013 at 5:58 pm

      Yes, betol2.
      Sampai aku betulkan ayat bagi sedapkan tok membacanya.

    • 123

      February 15, 2013 at 6:01 pm

      Yes, betol2.
      Sampai aku betulkan ayat bagi sedapkan tok membacanya.

  2. Anonymous

    January 24, 2013 at 4:48 pm

    cara olahan xbest la..terus xde mood nak buka amazingnara lps ni

Loading...