Written by Bella | April 2nd, 2019

Drama fenomena yang diarahkan oleh Shahrulezad Mohameddin iaitu Nur 2 akan mula ditayangkan malam ini menerusi slot Samarinda di TV3 pada jam 10 malam.

Ramai yang sudah tidak sabar untuk mengetahui sambungan kisah Ustaz Adam lakonan Syafiq Kyle dan juga Nur lakonan Amyra Rosli.

Menerusi beberapa video yang dimuat naik di Instagram, debaran kian terasa apabila kehadiran pelacur bernama Juwita lakonan Azar Azmi menguji kesetiaan Ustaz Adam pada isterinya. Mampukah Ustaz Adam menahan godaan Juwita?

Drama terbitan Radius One Sdn Bhd ini menampilkan gandingan pelakon hebat lain seperti Datuk Jalaludin Hassan, Fatimah Abu Bakar, Noorkhiriah, Azhan Rani danĀ  Riena Diana. Sama-sama kita nantikan episod pertama malam ini, memang tidak sabar untuk ketahui apa lagi konflik yang bakal berlaku dalam Nur 2.

Kredit Video : TV3 Malaysia & Radius One Sdn Bhd

19 responses to (VIDEO) Drama Nur 2 Akan Ditayangkan Malam Ini

  1. Siti Humairah says:

    Wow…drama terbaek dekad ni dah nk start ..stop everthing!!!

  2. Anonymous says:

    tgok video di atas tu dlm car…tu blom lagi citer dikeluarkan..layakkah drama ni jdi tontonan islam…bukan melayu..tapi islam..kalau nk tayangkan juga..waktu anak2 dh lelap kul 12.00 nite.
    citer mcm nilah yg jdi kesukaan melayu padahal…

    • RAKYAT MALAYSIA says:

      harap scene dalam kereta tu DIPOTONG … FINAS DAN BADAN YANG BERTANGGUNGJAWAB TOLONG BUAT KERJA !!!!!!!!

      • Anonymous says:

        scene tu tak tunjuk melekat badan pun…. itu pun scene pelacur

        yg scene islamik bertudung peluk2 xnak plak suh finas potong… scene lopak melekat tetek kt jul ripin tu…. elok jer kasi anak2 tgk scene rapat & gesel tetek kt jantan buat sedap… ceh

  3. Anonymous says:

    last year kuar time puasa… this yr before puasa… yeay cantekkk
    suka tgk drama ni… pelakon sume best2

  4. RAKYAT MALAYSIA says:

    harap scene dalam kereta tu DIPOTONG … FINAS DAN BADAN YANG BERTANGGUNGJAWAB TOLONG BUAT KERJA !!!!!!!!

  5. aku says:

    daring sgt ni..tak sesuai la. perlu ke ada scene2 mcm tu…cheap. malaysia ni jgn try nak buat sequel sgt la…jahanam. nak tarik penonton/rating mula la mengarut letak scene2 jahanam mcm ni

    • xminat dah says:

      terus aq x minat cerita nur ni…malas layan…

    • Anonymous says:

      sah2 dlm Nur itu scene pelacur…. yg drama si lopak asek gesel2 tetek dgn jul ripin pun lepassss kt tv..

    • melly goeslow says:

      ohh truth hurts kan? tak bole telan kan scene macam tu yg sememang nya realiti?!!!! Ambik la jadi pengajaran. takut sangat pehal?!

  6. kaknam says:

    makin tak senonoh citer melayu

  7. black maria says:

    lol..scene ape tu makan askrim ke???daring na citer melayu la ni…

  8. Anonymous says:

    mula dah mengarut drama nur ni.. semata nk kejar rating.. yela nur 1 dlu kan meletup.. mls plak nk follow cite nie… buat sakit hti je nanti

  9. Anonymous says:

    tgok teaser pun mcm xminat nak follow dah.. ni semua kejar rating je.. plot cite makin menyakitkan hati

  10. Rin says:

    Patot lah drama ni di reject nelydia senrose saat di tawarkan belakon kemaren, rupanya ade babak macam tu

  11. LoL says:

    Jgn tgk ngeng…begok