Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Cover Lagu Wanita, Nyanyian Bella Astillah Bikin Netizen Sebak

Mungkin tidak mahu terus terbawa dengan emosi duka gara-gara kontroversi kecurangan suaminya, Aliff Aziz bersama pelakon wanita, Oktovia Manrose, penyanyi Bella Astillah cuba untuk menghiburkan hatinya dan memuat naik video di akaun Instagramnya.

Advertisement

Menyanyikan semula lagu Datuk Seri Siti Nurhaliza bertajuk Wanita, video tersebut yang dimuat naik kira-kira empat hari lalu sudah viral dan mendapat lebih 1 juta tontonan setakat ini.

View this post on Instagram

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah)

Advertisement

Rata-rata netizen memuji Bella sangat berbakat dan mempunyai suara merdu itu dan ada juga yang sebak saat mendengar nyanyian beliau.

Terdapat juga segelintir netizen yang berpendapat lagu tersebut seakan ditujukan kepada suaminya Aliff Aziz menggambarkan perasaan dan luahan terhadap kontroversi yang melanda rumah tangga mereka.

Tidak dinafikan Bella mempunyai suara yang merdu dan kami sendiri dapat rasakan penghayatan beliau menyanyikan lagu itu. Kalau layan berulang kali memang sebak dibuatnya. Apa-apa pun, harap beliau kekal tabah.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    March 14, 2019 at 8:17 am

    gila glamer..lki buat hal..mmg salah ko.

  2. Anonymous

    March 14, 2019 at 12:48 am

    Merepot lah ko bersana laki buaya ko tu. Nyanyi la sampai ke suboh pun peduli apa kami..

  3. Anonymous

    March 13, 2019 at 11:40 pm

    Desssssss Paaaaasssssss Chhhiittttoooooosssss Diaaaannnnn Drooossssss Reeeepppaaaaasssstooooooo!

  4. Fan Kpop

    March 13, 2019 at 9:45 pm

    alololo.. cari hobi baru la. x sedap pun!

    • SusterNgesot

      March 14, 2019 at 9:05 am

      tu la pergi la try hobi melukis ke atau ikut cara suri rumah…..gosok, cuci baju masak pun boleh, pengorbanan bukan hanya share video susah melahirkan…..cuba kau duduk ajar anak membaca ke, toilet train ke…..buat video nyanyi tak habis, berangan dulu nak cepat kawin

  5. Anonymous

    March 13, 2019 at 9:43 pm

    cerita laki curang ko dah basi eh?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top