Written by Bella | March 20th, 2018

Single terbaru berjudul Di Matamu nyanyian Sufian Suhaimi antara lagu yang cukup popular kini dan mendapat jutaan tontonan di YouTube. Ramai juga yang menyanyikan semula lagu tersebut termasuklah juga pelakon terkenal Janna Nick.

Menerusi akaun YouTube beliau ada memuat naik video nyanyiannya itu dengan cara yang tersendiri diiringi dengan petikan gitar oleh pengarah dan penerbit popular Jinggo.

Walaubagaimanapun, ada segelintir netizen yang merasakan Janna seakan merosakkan melodi indah lagu tersebut.

Bagi kami versi Janna ini agak unik dan ok sahaja, namun setiap orang mempunyai citarasa berbeza. Anda pula bagaimana?

54 responses to (VIDEO) Cover Lagu Sufian Suhaimi ‘Di Matamu’, Janna Nick Dikritik Suara Sumbang

  1. Bawang Fresh says:

    Nyanyi tepi jamban je lah sis! Mmg pun sumbing!!

    22

    0
  2. Lol says:

    tawar weyyyy!!!

    18

    0
  3. anon says:

    Tak payah lah ko nak amik kesempatan atas kontrobesi mamat x fofular tu…
    buang masa je….
    bijak la sikit nk cari publisiti…

    7

    2
  4. Anonymous says:

    Jujurnya..lepas 10 saat aku terus tutup bideo tu! k byeee..

    18

    1
  5. Mak Becok says:

    Akak kasi satu bintang sebab ko tak malu. Satu percubaan yg sia2!

    8

    1
  6. CPS says:

    Janna nyanyi memang sumbang.. tapi suara dia sedap.. nyanyi betul-betul mesti best.

    0

    8
  7. Anonymous says:

    Ayda Jabat punya level!!

    6

    1
  8. Anonymous says:

    Why bother?

    5

    0
  9. RAMALAN KAJI PANAH PETIR says:

    AMARAN RIBUT PETIR DI SELURUH MALAYSIA, BRUNEI DAN SINGAPURA BERKUAT KUASA SERTA MERTA!!!

    9

    0
  10. Anonymous says:

    Ok jer aku dengar..xada masalah bsar. Ikut sukahati dia la. Asal janna bahagia aku pn bahagia. Aku pun terhibur jugak bila dengar. Xpyh nak kondem semua sangattt la. Dia nyanyi pun suka2 jer pun. Istigfarla bebanyak.

    8

    6
  11. Lily says:

    Mmg ikut suka hati dia nak.nyanyi mcm mana.saper2 pom bleh nyanyi…antara sedap dgn tidak ajer. Sejujurnya..mmg suara janna ni takde kualiti pennyanyi..suara kepit2…tak ori. Buktinya bila dia bercakap terpekik pekau..nyanyi terkepit2 pulak. Janna…berlakon jer pls…cos u blakon A class. Biarlah penyanyi jer menyanyi.

    3

    0
  12. Anonymous says:

    Vokal kepit x perlu la…

    3

    0
  13. Elly Mazlein dgn Khai Bahar lagi best

    0

    0
  14. Anonymous says:

    jadi? kami kene mengelabah laa?

    5

    0
  15. Anonymous says:

    ko berlakon je lah labuuuuuu.

    3

    0
  16. Sisturnina says:

    Kdg2 aku lupa Janna Nick ni bukan anak sheilarusly…

    2

    0
  17. Anonymous says:

    sekor lagi nk buat single….zzz

    3

    0
  18. Anonymous says:

    rasa lambat benar nk habis video tu wlupun 2 minit

    4

    0
  19. garu2 says:

    apa yg ko cuba buktikan ni???

    5

    0
  20. gegarvaganzoo says:

    shila rusly sedaya upaya nk up kan budak ni…tapi vokal?
    jauh ke selat sunda….

    8

    0
  21. Anonymous says:

    menyesal aku klik. buat habes data je.

    5

    0
  22. Bunga says:

    Vokal kelaut, pernafasan haramjadah
    Apa benda la ko ni,,, sesak nafas aku tengok kau nyanyi… memalukan betul… orang nak menyanyi, kau nak menyanyi… !

    2

    0
  23. Semah says:

    So nk suruh rakyat buatpe? Tepuk tangan?

    4

    0
  24. Anonymous says:

    Motip masuk Youtube? Nk suruh org tekan iklan ke haper?

    5

    0
  25. Kiah says:

    Rimas pulak dengor sore ko ni dikkk. Mmg sesuai dibaling dgn selipar jamban jew!

    7

    0
  26. anonymous says:

    dia ni produk jinggo n sila patut la perangai pun pecah rumah sedia nak tunjuk kahak,menyampah tgok dia hos melodi

    0

    0
    • Akk Melodi says:

      Pasal hos melodi, die kata nak komen membina.. Meh akk bg komen membina secara positip.. Harap Janna bace.. Tak natural sangat2.. Nak buat2 cool, x cool.. Nk buat2 sporting, x sporting.. Tepuk2 pukul2 Ajak.. Dek, tu laki org.. Ajak pon nampak x selesa awk nak pukul2 die.. Control dek ye.. Lg 1, yg ni akk n laki akk setuju.. Adik hosting duduk terkangkang2 dek.. Nape? Terbawak2 watak tomboy x abes lg ke dek? Anak dara dek, duduk sopan2 sket ek.. 1 Malaysia tgk dek.. Hosting buat rileks je.. Ok? Membina x point2 akk ni? Bukan kecam tau.. Adek bace ngan nada Tokti.. Kbai!

      3

      0
      • gg says:

        tau x per die nk wat cm die tu santai tapi mcm kelam kbut lg ade la.. dah x de bakat tp nk wat jgk cmtu la jdnye.. bagi jela kt org lain jgn la x mmpu wat pon tp amik gk.. dah jd mcm hape dah.. since si janna ni pgg iols pon mls nk tgk melodi.. annoying tgk hos je.. x leh lawan awal gn ag gk.. dorg tu baru betul rileks and santai..

        0

        0
  27. Anonymous says:

    Nak suruh kami buat apa ni? Kentut ke muka ko perlahan-lahan mcm suara ko jugak?

    1

    0
  28. Jojo says:

    Alahai…Suara semput pun nak nyanyi jugak.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    bagi CD free pun aku x nak……

    0

    0
  30. kawan SAJAT says:

    lantak la dia nk yanyi ke ape…………………….bior la dia kan kan kan

    0

    0
  31. akak bawang says:

    jana ko teringin nak ada konek ke asik dok terkangkang saja,sajat n safi buang konek ko pulak nak buang apa palam boleh la lol

    0

    0
  32. pianbawang says:

    bercakap pun x sedap..inikan plak menyanyi..janna janna jannam jahanam

    1

    0
  33. Anonymous says:

    tak penah minat dia ni..

    0

    0
  34. fishball says:

    ok pe???? korang yang pekak kot?? korang suara sedap pe macam whitney houston?? ke mariah carey?? jgn nak mengutuk orang macam2. suara ramlah ram ntah lagi sedap dari suara korang puiiii

    1

    0

Leave a Comment

Optional