Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Cover Lagu Sakit IAM NEETA, Suara Fathia Latiff Dipuji Netizen Bikin Hati Sebak

Walaupun Fathia Latiff sering terpalit dengan kontroversi sejak kebelakangan ini, kita tidak boleh nafikan beliau sebenarnya seorang yang berbakat. Buktinya, Fathia telah membuatkan netizen terpukau dengan kualiti vokalnya yang sangat merdu ketika menyanyikan lagu Sakit nyanyian asal IAM NEETA.

Advertisement

Rata-rata peminat yang mendengar nyanyian Fathia terasa sebak didalam hati lebih-lebih lagi ketika menonton video klip “cover” lagu tersebut dimana Fathia telah berjaya  mengekspresikan rasa sedihnya sehingga menitiskan air mata yang menggetarkan jiwa netizen.

Kami tidak nafikan suara Fathia memang sedap ditambah pula dengan susunan muzik yang tersendiri. Video klip yang dihasilkan juga memang cantik dan memukau. Good job! Harapnya Fathia akan terus hasilkan sesuatu yang baru pula lepas ini. Siapa tahu boleh ada single sendiri pula satu hari nanti?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Berat sebelah

    February 9, 2018 at 11:59 am

    Macam berat sebelah jelah…ke beso sebelah…hihihihi…suare not bad, biaselah studio version…cer live, blanje sikit kak ya…

    • londeh

      February 9, 2018 at 12:38 pm

      Lenkali da tau x brapa nk balance, acerrrr ditutup tang anu nyer tu.. hahhahaha

    • Anonymous

      February 10, 2018 at 7:51 am

      dia penah duet dengan alif syukri nyanyi live untuk drama dia isteri luar biasa. suara dia boleh tahan sedap bole hadam kat telinga

    • Anonymous

      February 10, 2018 at 7:52 am

      *Syukri Yahya

  2. Anonymous

    February 9, 2018 at 9:41 am

    die ni nampak mcm try hard sgt

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top