Written by Bella | February 25th, 2019

Sebelum ini, ada gosip mengatakan pelakon Chacha Maembong sering ke kelab malam gara-gara terpengaruh dengan kehidupan teman lelakinya yang bukan Islam dan merupakan seorang DJ. Bagaimanapun, Chacha menafikannya dan mengatakan beliau ke kelab malam atas jemputan ataupun sekadar ingin menemani kekasihnya itu.

Terbaru, kami menerima e-mail yang mengandungi video Chacha didakwa berparti sakan di kelab malam. Malah, ada rakaman menunjukkan seakan pelakon itu dalam keadaan mabuk. Betul ke?

Kami tidak pasti kesahihan disebalik video yang tersebar ini, namun harapnya Chacha dapat tampil memberikan penjelasan agar tidak terus dihimpit dengan pelbagai spekulasi.

45 responses to Video Chacha Maembong Berparti Di Kelab Malam Tersebar?

  1. Anonymous says:

    ikan ‘kembong pecah” mmg murahhhhh

    • minah jambu say NO to drugs says:

      biar la orang muda memang la nak enjoy masok club hepi2 bukan nye ape poooooooon..dh tentu dorang tak bertudung..yg bertudung masok club bukak tudung tu laaaaagi murah..

      • Anonymous says:

        aii kepala hotak kau masuk sana nak hepi2. islam agama kau blh buat main2 ke bahenol haa ! panas tol aku dah masok club tu salah lah kau nak bekap dia pasaipa ha. dah salah salah lah payah ke nk ngaku samdol ?!

    • kehidupan terlampau says:

      alaa…. apa nak heran, mmg adik beradik maembong perangai gini sejak dulu lg. takda yg semenggah pun.

      • minah jambu say NO to drugs says:

        dh tau pon kenape nak cakap2 lagi keburokan diaorang diam2 suda lah ape dapat ?? dh tau famili dorang macm gitu n dorang tak la hipokrit macm yg masok club bukak tudung tu macm jahanam..!!

        • Anonymous says:

          Masalahnya dia sorang je yang tahu, orang lain baru nak Tau.. of course la Ada yang terkejut and jadi heboh. Salah tetap salah… Pakai tudung ke xpakai ke, dah nama pun orang Islam kalau masuk club malam memang terang2 la salahhhh… Sama je

      • Ruz says:

        tu lah, baru nak cakap something macam ni. rupanya, adik beradik ni semua lebih kurang je. yg hari tu bukak tudung, kesian tak memasal si adik menteri tu pulak yang dapat salah haha

    • siti khadijah bt abd wahab says:

      boikot uit boikot.. katakata, nasihat semua dah kebal…

  2. faraj says:

    Muka mcm ikan Kembong , takder nya org kisah BN oiiiii

  3. ehemmmmm says:

    hidung tu dah kenapa…mcm kerbau pun ade…biasa la tu artis muda…darah bergelora…popular….mmg dulu sah2 dia mengaku liar…tak heran…sebelum tu isu kakaknyer plak bukak tudung…haishhh..ape nak jadi mengembong ni….boy plak bukan islam…perghhhhh….bebas beb….aku ingat dulu satu pelakon tu boy dia bukan islam jugak tp dah berpisah…mungkin dah puas madu disedut tinggal hampas….aduhaiiii

  4. gg says:

    hmmm.. adik beradik sama je semua.. sian kt bapak die..

  5. Anonymous says:

    A girl was having a good time with her besties. So what? Dah memang lifestyle dia mcm tu.. Habis takkan nak ikut cara korang? If u guys nak habiskan masa dgn bertadarus ke, mengaji ke, dgr ceramah agama ke… up to u la. Meleis ni memang jenis busuk hati ke apa padahal takde kene mengene dgn hidup diorang pun. Pasni ada la ni suggest kalau mati korek kubur sendiri…. eh3…. are sure u are the ones who going to korek their grave to bury them? Kalau da mati apa kesah… dibuang ke laut pun org tu tak tau sbb dia da mati! Idiots…
    #akubukanwechatuser ;)

    • Anonymous says:

      jangan jadi artis kalau tak boleh nak set a good example..

      • Anonymous says:

        Artis or not is still a human. Being an public figure doesnt mean they are not a sinner, just like you.

      • gem says:

        siapa je kat dunia ni free from sin? instead of salahkan orang lain, didik anak you supaya x bodoh cam kambing ikut orang lain. you do you

    • Li says:

      hahaha exactly. sinners judging people for sinning differently. Banyakkkkk lagi isu ummah yang berleluasa, yang teruk, tapi aurat orang sebelah la jadi topik hangat perbincangan. Sebab itu je kot tahap pemikiran diorang, complicated matters tak terjangkau dek akal, so they put focus on matters that does not concern them. MEH WHATS NEW

  6. ... says:

    mcik2 bawang komen hina2 tu sebenarnya teringin clubing. wahai mcik2 sekalian.. klu teringin pg lah kelas zumba ke apa ya. jgn maki2 hina orang.. jaga anak cucu keturunan sama.

  7. Melody says:

    Taubat lah nak.. kecian mak ayah di rumah nampak perangai anak-anak begini. Hidung dengan mulut itu dah lawa kah nak simpan benda begitu? Cha-cha masih muda jauh perjalanan dalam arena seni. Masyarakat akan ingat benda ini. Jadilah contoh yang terbaik untuk rakayat Malaysia dengan membuat perkara yang positif, yang negatif elak-elakkan lah.

    • taubat nasuha says:

      sebenarnye sedih pun ade…bukan ape…diorang tak sedar ke diri sendiri boleh jadi ikutan anak muda lain…camne ngan fan2 diorang….bayangkan anak2 kita dok kuar umah dengan keadaan gitu…bila taanya nak kemana nak…jumpa boy …sape nama…richard non muslim…nape pakai gitu …trend artis skang….aduh…rosak….

  8. Mao says:

    Kalau maembong sisters ni aku xheran langsung. Dia nak wat statement ke tak lantaklah. Orang boleh menilai sendiri. Kalau kata dlm video tu heliza helmi ke…yatt hamzah ke…mizz nina ke…ada la jugak curiosity tu. Maembong sume ni dlm industri seni sbb kontroversi je so tak pelik pon

  9. Eliesa says:

    Teruknya pakaian dia. Islam dalam IC jer.

  10. chacha mencaci says:

    Kim kardasian la konon….buahahahaha

  11. Ciki says:

    Tak heran & tak terkejut langsung. Hahahah

  12. hakak says:

    ayoh mana ayoh… taknak ulas ke pasal anak dia…

  13. Anonymous says:

    ape der hal… zaman skrg majlis lancar tudung pun buat kt zouk

  14. Alanice says:

    Lain la tajuk article ni : Ustazah Pilihan kantoi di kelab malam

  15. benci thought says:

    org pergi kelab malam ni mesti iblis aku dengar nama club pon pening bau badan semua nokharom dok terkinja² plus dgn bau arak lg dah la bising lampu wat sakit mata… iblis betul kaki club ni kan kuakuakuakua boleh tahan tempat cam neraka ehhh?!

    • hukaloh says:

      pernah masuk ke? dah bau bau arak semua tu? mesti sesaja try masuk nak ushar apa ada dekat dalam tu kan. kikikiki

      • pernah lintas depan club bukan masuk pon ada cina boroi duk buka pintu club tu dari jauh aku boleh bau busuk nak mampos dengan music bodo nya lagi pening rasa cam nak muntah lol penuh dgn iblis kuakuakua

        baik pergi cat cafe …. lagi best belai kucing² hehe

  16. huhuhu says:

    Sudah2 la tu

  17. ada ku kesah says:

    chacha pegi club malam dlm keadaan mabuk hidung besubang duit siapa yg keluar??dia minta makan kamu ka??yg berdosa cha2..???

  18. mona says:

    come on ni perkara biasalah dalam hidup dia. x pelik pun. yg plik klu dia pi masjid. tu bru plik. adik brdik maembong sume lost.

  19. Anonymous says:

    Don’t care.. Slalunya klo artis no jobs mmng buat hal tu paparazzi ja… Esok2 pndailah krik krik balik..

  20. Anonymous says:

    Nampak bitch sangat..oppss

  21. noon says:

    si mail pun dh tak pergi club haha

  22. Nataniaa says:

    apa yng best sangat letak benda tu dekat hidung?.chacha dah cukup cantik dah..tak perlu letak benda tu dekat hidung..