Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Bunkface Kutuk Kpop Di Propaganza Episod 5

Wow. Abang Nara baru tahu mengenai hal ini. Terkejut juga apabila mendengar kata-kata yang tidak sepatutnya terkeluar daripada sebuah kumpulan sehebat Bunkface. Habis teruk kena hentam Kpop. Confirm peminat Kpop mengamuk punya

bunkface kpop

Advertisement

Antara kata-kata yang dikeluarkan ialah:-

SAM: jangan dengar K Pop, ko tau dorang miming tak? diorang miming, diorang buat plastic surgery, lepastu korang bajet diorang handsome
YOUK: kitorang ni yang penat2 buat band, susah payah main cari chord, belajar susah2, dorang senang joget2, mekap2 sket, dah dapat juta2 duit..kitorang xpuas hati
PAAN: support la local, nak kawin pun duit takdak bagi diorang buat apa

Kalau korang tengok video di atas, semua kata-kata itu bermula pada minit 7.20. Abang Nara rasa tak perlu kot Bunkface buat macam ini. Sepatutnya belajar daripada Kpop macam mana mereka mampu menawan jutaan hati penduduk seluruh dunia. Kalau setakat condemn tak ada gunanya jugak kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

455 Comments

  1. onewSHAWOL

    November 30, 2012 at 10:41 pm

    WTH

Loading...
To Top