(VIDEO) Boleh Tak Jangan Tanya Soal Kahwin? – Sajat

Hiburan

(VIDEO) Boleh Tak Jangan Tanya Soal Kahwin? – Sajat

Biarlah dihimpit kontroversi dan kecaman, kasih sayang Sajat dan Coach Yin tetap utuh dan pernah menyatakan hasrat untuk naik pelamin tahun ini. Sudah mengimpikan untuk memakai busana perkahwinan yang cantik seperti Elfira Loy.

Advertisement

Namun, agak pelik bila Sajat menerusi sebuah video di akaun Instagramnya seakan sudah rimas ditanya soal kahwin.

Katanya mereka berdua mempunyai masalah dan memuat naik luahan di Insta Stories seolah-olah sedang bergaduh.

Bagaimanapun, rata-rata netizen tidak percaya dengan video yang dimuat naik oleh Sajat. Mereka anggap ia sekadar propa sahaja dan sudah dirancang untuk meraih perhatian ramai.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

49 Comments

  1. Eliesa

    January 24, 2019 at 2:22 pm

    Dulu dia nasihatkan safiey sotong tu, kalau gaduh dengan bf jangan upload media sosial, sekarang dia buat. hahahaha

  2. Anonymous

    January 24, 2019 at 11:47 am

    sajat ni kan katenyer dah g tinggal overseas… org dah seronok kurang 1pondan… bang Nara ni asek nk up kisah muhammad sajjad pulak…
    nk ranking post pun agaknye2 laa… sebagai muslim buat lah sikit kewajipan golongan laknat ni jgn bantu dia utk glamour

  3. Anonymous

    January 24, 2019 at 10:57 am

    Tetek sajat ni dia baik pulih letak boom ke…cam belon… meletup mmg puas.

  4. Alia

    January 24, 2019 at 10:43 am

    Mengada gada dok vedio…..eee lagi menyampah aku tgk…muka dah nampak koy keras…muka jantan

  5. tetek dara

    January 24, 2019 at 10:38 am

    malu r.. malu ape boskurr.. hahaha tetek tetek.. weh tek. ko gi minum jamu dara dlu. betol x ade dara tu.. ahahah. ok la tek. boii..!!

Loading...