January 23rd, 2019

Biarlah dihimpit kontroversi dan kecaman, kasih sayang Sajat dan Coach Yin tetap utuh dan pernah menyatakan hasrat untuk naik pelamin tahun ini. Sudah mengimpikan untuk memakai busana perkahwinan yang cantik seperti Elfira Loy.

Namun, agak pelik bila Sajat menerusi sebuah video di akaun Instagramnya seakan sudah rimas ditanya soal kahwin.

Katanya mereka berdua mempunyai masalah dan memuat naik luahan di Insta Stories seolah-olah sedang bergaduh.

Bagaimanapun, rata-rata netizen tidak percaya dengan video yang dimuat naik oleh Sajat. Mereka anggap ia sekadar propa sahaja dan sudah dirancang untuk meraih perhatian ramai.


49 responses to “(VIDEO) Boleh Tak Jangan Tanya Soal Kahwin? – Sajat”

  1. Hulubalang says:

    Kita dok complaint bang sajat ni..ckp mcm2 kat dia..kadang tu mmg menyirap darah ni..tp yg peliknya..xda sorg pn kluarga dia tampil tuk backup dia..napa ye?slalu klu kita ken ckp mcm2 mesti ada ahli keluarga yg sokong kita..ni lansung xda..dia anak yatim piatu dlm dunia ni ke?pakcik ke makcik ke anak buah ke anak daun ke xda yg nak support?aneh sggh bang sajat ni..mmg sesuatu…

  2. Anonymous says:

    nak g kawin kt thailand celah mane2 pun xlepas… xde kadi sanggup
    coach yin xyah buang masa lah… mek kelata ramai dah sangap nk berlaki kan yin ni.. umah ada kete motor ada… settle down buang masa dgn zuriat sendiri lagi bagus drpd layan bang jat ni

  3. sajantan says:

    apesal aku tgk dia ni makin lama makin terselah muka jantan ea?

Loading...